Mai multi bani pentru tine, la cazare in regim hotelier

0 Shares
0
0
0

Alergatura prin praful Bucurestiului nu este intotdeauna o exterienta placuta. Iar atunci cand, dupa o deplasare istovitoare, mai esti pus si in situatia de a cauta un loc de cazare, lucrurile parca se complica putin. Prima optiune pe care o ai la indemana este sa pui mana pe telefon si sa incerci o rezervare la hotelurile din apropiere.

Stii insa ca bugetul tau este limitat, asa ca optiunile tale se reduc drastic. In aceste conditii, cel mai potrivit pentru tine este sa incerci cazare in regim hotelier Rocazare pentru o noapte sau doua.

Ce inseamna insa cazare in regim hotelier si care sunt diferentele fata de cazarea la hotel? Exista vreun risc din partea ta? Si, mai ales, unde anume gasesti cazare in regim hotelier la ore tarziu in noapte? La toate acestea vom incerca sa raspundem in randurile ce urmeaza.

Diferente fata de cazarea la hotel

Inainte de toate, trebuie specificat ca o cazare la garsoniere in regim hotelier in Bucuresti Rocazare nu este totuna cu a sta la cineva in gazda. Nu ai baie sau bucatarie la comun si nici nu te intalnesti cu proprietarul pe hol, sa iti ceara socoteala ca ai lasat lumina aprinsa.

Dimpotriva, beneficiezi de toate avantajele unui apartament sau garsoniera inchiriata la hotel, numai ca vei locui intr-un bloc obisnuit, alaturi de ceilalti vecini de scara.

Chiar asa vei fi si perceput, ca un vecin care s-a mutat de curand pe palier si care va avea o sedere limitata acolo. In schimb, ca peste tot, va trebui sa respecti regulile casei. Adica, asa cum ai primit-o, asa trebuie sa o predai inapoi proprietarului.

Simte-te ca acasa!

Din acest punct de vedere, poti spune ca la inchirierea de apartamente in regim hotelier in zona mosilor Rocazare sau oricare zona centrala nu vei avea niciun fel de restrictii. Spre deosebire de hotel, nu vei avea minibar la care sa platesti bauturile, ci un frigider normal, in care sa iti tii mancarea sau sticla de bere.

De asemenea, nu ai limita la consumul de apa sau la curent, acestea intrand in costul unei perioadei de sedere. La fel se intampla si cu canalele TV, la care vei avea acces nelimitat, adica beneficiezi de pachetul platit deja de proprietar.

Platesti cu cardul, lasi cheia si pleci

Cat priveste conditiile de rezervare si de plata, acestea incep sa se apropie de cele ale marilor retaileri in turism. Adica, vei putea face rezervari direct de pe site, unde vei avea calendarul programarilor si pretul noptii de cazare pe fiecare tip de camera in parte.

0 Shares
You May Also Like
De ce sa vizitezi Argentina?

TurismDe ce sa vizitezi Argentina?

Daca esti in cautare de excursii Argentina iti recomandam sa citesti acest articol. Exista destule motive pentru a…