Ce accesorii putem cumpara pentru dispozitivele iPhone?

0 Shares
0
0
0

Ce accesorii putem cumpara pentru dispozitivele iPhone?In momentul in care au de gand sa isi schimbe vechile telefoane, foarte multe persoane isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone, datorita designului minunat al acestor telefoane, dar si datorita specificatiilor tehnice notabile ale acestora.

Cele mai multe persoane care isi aleg un asemenea dispozitiv, isi indreapta atentia si spre huse iPhone, datorita faptului ca aceste accesorii sunt foarte utile in ceea ce priveste protectia telefoanelor. Si cum dispozitivele iPhone au preturi piperate iar eventualele defectiuni au nevoie de reparatii costisitoare, este firesc ca utilizatorii sa isi doreasca protectia telefoanelor.

In plus, tot pentru protectia telefoanelor, sunt utile foliile de protectie pentru ecran, acestea protejand display-ul iPhone, care trebuie sa recunoastem ca este cea mai sensibila componenta a telefonlui. Exista folii din nylon si folii din sticla, insa de preferat sunt cele din sticla, care sunt foarte utile in caz de impact. Cele din nylon in schimb, nu ofera protectie in asemenea situatii.

Ei bine, nu doar accesoriile de protectie se afla la mare cautare, pentru ca utilizatorii isi doresc mereu si diferite alte accesorii, iar in cele ce urmeaza vom da cateva exemple. Haideti asadar sa vedem despre ce este vorba.

iOttie Easy One Touch 4

Tabloul de bord si suportul pentru parbriz este unul dintre cele mai bine vandute produse Amazon si o modalitate foarte buna de a tine telefonul in siguranta in timp ce conduceti. In cazul in care folositi telefonul pe post de GPS, in mod evident pentru dispozitivul iPhone aveti nevoie de un astfel de accesoriu.

Bose QuietComfort 35 II

Cu o tehnologie echilibrata a sunetului, a zgomotului si un design confortabil, Bose QuietComfort 35 II sunt castile perfecte pentru o calatorie lunga. De ce? Pentru ca va vor zgomotul nedorit. Vestea buna este ca acest set de casti este compatibil cu dispozitivele iPhone, asa ca persoanele care isi aleg un astfel de smartphone, se pot orienta si spre aceste casti.

PopSocket

Probabil ati vazut PopSockets peste tot. Atunci cand vine vorba despre astfel de accesorii, mentionam faptul ca ele servesc un scop cheie, facand telefonul mobil mai usor de tinut. Asta e important avand in vedere ca multe telefoane de astazi sunt toate de sticla, asa ca pentru noul model iPhone, foarte multe persoane isi pot indrepta atentia si spre un astfel de accesoriu.

Kingston Bolt Duo

Desi stocarea telefonului este mai putin o problema, este intotdeauna o idee buna sa aveti copii de rezerva. Kingston Bolt Duo ofera backup portabil pentru fotografii, documente si clipuri video si se poate potrivi in buzunar.

Lightning la cititorul de carduri SD

Veti aprecia acest lucru data viitoare cand va deplasati. IPhone-ul este un instrument puternic de editare, facand cititorul de carduri SD la Lightning un accesoriu crucial pentru creatorul potential

Pe langa toate aceste accesorii, foarte multi utilizatori isi mai indreapta atentia si spre accesorii auto pentru iPhone sau spre selfie stick-uri.

Asadar, in mare parte acestea sunt cateva dintre cele mai cautate accesorii iPhone de catre persoanele care isi aleg un smartphone nou de la Apple.

0 Shares
You May Also Like