Mituri despre ferestrele termopan

0 Shares
0
0
0

Ferestrele termopane au devenit din ce in ce mai preferate de catre public, iar tocmai datorita acestei popularitati, au aparut si numeroase mituri in care nu ar trebuie sa credeti sub nicio forma.

Astfel, pentru ca ne dorim sa fiti pe deplin informat, pentru a nu cadea in capcana acestor mituri, in cadrul articolului de astazi va vom prezenta trei asemenea mituri foarte des auzite, oferindu-va totodata si explicatiile necesare pentru a nu le crede.

Aveti nevoie de permisiune pentru a va inlocui ferestrele

In cazul in care vorbim de ferestre pentru locuinta dumneavoastra proprie, atunci nu aveti nevoie sub nicio forma de nicio permisiune pentru a va inlocui ferestrele.

In schimb, aceasta idee este valabila doar in cazul anumitor cladiri, aflate in evidenta primariei, dar si in cazul unor case situate in zonele de conservare.

Insa, in situatia in care vorbim despre locuinta dumneavoastra proprie, atunci va asiguram ca nu aveti nevoie de absolut nicio permisiune, tocmai pentru ca dumneavoastra sunteti proprietarul respectivei case.

De asemenea, va puteti alege orice model va doriti, insa, sugestia noastra este sa tineti cont si de arhitectura locuintei, pentru a face o alegere potrivita.

Condensul de pe ferestre este un fenomen normal, ce nu poate fi inlaturat

Un alt mit este cel legat de condens, un fenomen foarte des intalnit, fiind considerat fara nicio rezolvare de un numar foarte mare de oameni. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca acest fenomen poate fi controlat cu ajutorul unor ferestre cu o sticla speciala, care sa va protejeze locuinta impotriva condensului.

O data ce veti alege aceste ferestre, veti sesiza o imbunatatire a calitatii aerului din locuinta, reusind sa va salvati locuinta de bacteriile si microbii specifici condensului.

In plus, in cazul in care casa dumneavoastra se confrunta cu mucegaiul cauzat de condens, veti vedea ca ferestrele termopane va vor ajuta si in acest sens.

Geamul secundar este la fel de bun precum cel termopan

Diferentele dintre geamul secundar si cel termopan sunt foarte mari, tocmai de aceea, acestea nu pot fi puse in acelasi plan.

Geamul termopan va ofera o izolare termica si energetica foarte buna, oferindu-va si posibilitatea de a va proteja locuinta de zgomotele permanente ale orasului.

In schimb, in ceea ce priveste geamul secundar, acesta nu va poate oferi nici pe departe avantajele pe care ferestrele termopan vi le pun la dispozitie. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti geamurile potrivite in functie de locuinta dumneavoastra!

In finalul articolului…

La final, pentru a va bucura de cele mai bune produse termopan, nu uitati ca si utilajele au o importanta desavarsita.

Astfel, compania noastra va ofera o gama variata atat de utilaje pentru tamplarie, cat si pentru feroneria pentru termopan, astfel incat sa obtineti un atelier perfect utilat, gata sa realizeze cele mai bune produse termopan.

De asemenea, stim cat de dificil este sa obtineti un atelier complet la inceput de drum, cand nu dispuneti de un buget exorbitant, asadar, va vom oferi preturi competitive, pentru produsele noastre!

0 Shares
You May Also Like