Mobilitate si tehnologie – bateriile de laptop

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vorbim de mobilitate si tehnologie, primul lucru care ne vine in minte e cuvantul “laptop”. Fie datorita serviciului, afacerii sau a preocuparilor noastre, avem nevoie aproape in permanenta de a ramane conectati la internet – purtam cu noi documentele si fisiere de mare importanta – utilizam emailul sau alte aplicatii specifice – laptopul e astfel parte integranta (indispensabila chiar) din lumea noastra – asigurandu-ne succesul si usurandu-ne munca de zi cu zi.

De multe ori insa, datorita folosirii intense, a grabei ori a neglijentei, a accidentelor, unele parti ale laptopurilor noastre se uzeaza, se deterioreaza. E vorba aici in special de componentele cu care venim noi cel mai adesea in contact si sunt expuse socurilor, prafului, intemperiilor – display si tastatura. Apoi vin acele componente care conduc energia electrica si o stocheaza: indispensabilele incarcatoare, acumulatoare si baterii laptop.

Pentru a evita frustrarea de a ramane fara energie electrica, de a pierde informatii pretioase sau de a nu putea accesa resursele care ne sunt necesare ori chiar internetul, trebuie sa decidem sa schimbam aceste componente, care pana la urma urmei – au o anumita durata de utilizare. Atunci cand autonomia bateriei de laptop scade cu mai mult de 50 % fata de ceea ce garanteaza producatorul este un semnal clar ca trebuie efectuat urgent un upgrade. Magazinul online www.lithium.ro vine in ajutorul nostru, asigurand produse de calitate, cu livrare gratuita pentru toate componentele si toate comenzile: tastaturi, baterii, acumulatoare laptop si netbook, zeci de modele de display de laptop cu tehnologie LED sau CCFL (cu dimensiuni intre 4 inchi si 20 de inchi).

Toate produsele sunt originale, beneficiind de garantie si un pret accesibil. Achizitionand astfel din timp componentele care incep sa aiba probleme si isi pierd din functionalitate evitati frustrarile de mai tarziu – folosirea unui display cu contrast redus sau eforturile dificile de a te adapta unor situatii care va pun in incomoditate.

0 Shares
You May Also Like