Multifunctionale potrivite pentru afacerea ta

0 Shares
0
0
0

Multifunctionala este un dispozitiv ce include imprimanta, scannerul si copiatorul. In loc de 3 echipamente, vei avea doar unul singur care le va face pe toate. Anumite modele dispun si de fax, deci inca un dispozitiv in plus. Daca ai nevoie de o multifunctionala pentru afacerea ta, insa costul ei nu prea iti surade, te invitam sa iei in considerare solutia inchirierii.

Inchirierea unei multifunctionale reprezinta o idee excelenta atat pentru afacerile mari, cat si pentru cele mici. De semenea, este o solutie fiabila pe termen scurt, insa si pe termen lung. O multifunctionala este perfecta atat pentru economisirea spatiului, cat si pentru mai mult succes in afacerea ta.

Iata de ce este o multifunctionala atat de importanta. Un astfel de dispozitiv poate copia, scana, imprima si trimite faxuri oricand este necesar. Aceasta are diverse specificatii utile fara de care unele firme nu ar putea functiona.

Spre exemplu, viteza ei de actiune este una foarte mare. Poate copia, scana si imprima in acelasi timp, fara sa fie necesar sa astepti minute in sir pentru documentele firmei. Intr-un singur minut se pot finaliza mai multe documente, asadar timpul de asteptare este redus.

De cealalta parte, daca te gandesti sa iei separat fiecare dispozitiv spatiul de depozitare va fi considerabil redus. Dispozitivele profesionale au dimensiuni foarte mari si pentru a le avea pe toate 4 este necesara o intreaga incapere libera. In caz contrar, multifunctionala ocupa relativ putin spatiu. Intr-un sigur colt al biroului aceasta poate fi pozitionata, fara sa iti faci griji asupra spatiului ocupat.

Inchiriaza o multifunctionala si scapa de costurile mari!

Serviciul de inchirieri multifunctionale este disponibil pe site-ul inchirieri-imprimante.ro. Acolo ai la dispozitie mai multe echipamente, pe care le poti utiliza in interesul afacerii tale.

Costurile pentru inchiriere sunt foarte mici si lunar vei plati o suma modica pentru a folosi un astfel de dispozitiv. In pretul chiriei lunare sunt incluse mai multe servicii, printre care se numara cateva consumabile, mentenanta si consultanta.

In functie de ceea ce ai nevoie, poti alege o multifunctionala mai mult sau mai putin performanta. Aceasta se alege in functie de volumul lunar de printare, copiere sau scanare, dar si in functie de buget.

In majoritatea cazurilor firmele aloca un anumit buget pentru o multifunctionala, fie ca aceasta este inchiriata sau cumparata din Cluj sau Iasi. Chiar si asa, cea mai buna solutie ramane inchirierea, reducand cu mult din costurile acestui aspect. O multifunctionala profesionala poate ajunge la mai multe sute de lei daca este second hand, iar uneori chiar la mii de lei daca alegi una noua.

Inchirierea inseamna eliminarea grijilor

Daca alegi sa cumperi o imprimanta, trebuie sa stii ca pe langa costul ei, va trebui sa te asiguri ca ai in permanenta consumabilele pregatite, ca stii la cine sa apelezi daca se defecteaza si ca ai ales-o bine. Fiecare dintre aceste servicii inseamna costuri suplimentare si griji in plus.

In cazul inchirierii, toate acestea sunt asigurate lunar si nu mai trebuie sa te gandesti la aceste aspecte.

0 Shares
You May Also Like