Povestea cu Monica Toader

0 Shares
0
0
0

Stăteam pe Facebook, iar Monica Toader mi-a trimis mesaj că vrea un blog de fashion, cu tema Legatus, temă WordPress ce costă 45 de dolari. I-am explicat că trebuie cumpărată tema. Eu nu puteam să-i cumpăr tema din banii mei, deoarece riscam să nu-i mai recuperez. Cel mai corect era să-și cumpere tema din banii săi. Ea a vrut instalarea WordPress și a temei, nu web design. Am încercat să-i explic, dar n-am avut cui. Azi a început să mă jignească, iar în scurt timp s-a apucat să trimită clienților mei mesaje prin care m-a făcut infractor, hoț, șantajist, etc. Ba mai mult, a spus și că am fost condamnat cu suspendare.

Nu cunosc această persoană, nu știu dacă chiar este persoana care s-a recomandat. Am scris acest articol ca să fac clienții mei să înțeleagă ce s-a întâmplat, să înțeleagă că tipa vrea să-mi facă rău, încercând să ducă lumea în eroare. Cred că s-a supărat pe mine după ce am refuzat să-i plătesc tema.

0 Shares
1 comment
  1. Trebuie sa-ti protejezi clientii impotriva dezinformarii rau intentionate.
    Increderea ( mai ales la noi, la romani ) se cistiga in ani , se pierde in minute si se repara intr-o vesnicie ( vechi proverb arab ).

Comments are closed.

You May Also Like