Trei miliarde de utilizatori

0 Shares
0
0
0

Ce este internetul?

O inovație ce face viața mai ușoară oamenilor, ce oferă informații, ce aduce bani celor ce activează în acest domeniu. Treptat, lumea a înțeles că internetul este necesar. Cu toții trebuie să avem acces la internet, cu toții trebuie să utilizăm internetul, să comunicăm, să ne promovăm produsele sau serviciile, să învățăm lucruri noi.

Eu sunt dependent de internet, nu cred că pot să stau mai mult de o săptămână fără internet. Internetul mi-a deschis noi orizonturi, cu ajutorul internetului am învățat multe lucruri noi și folositoare. Adevăru-i că nu mă prea pasionează jocurile.

Până la finalul acestui an internetul o să aibă 3 miliarde de utilizatori activi, adică 3 miliarde de oameni ce folosesc internetul pentru a-și face viața mai ușoară.

0 Shares
2 comments
  1. Lumea intelege un singur lucrul ca banul este necesar, daca se face totul legal iti spun ca si drogurile vor fi considerate necesare, insa mai exista inca ceva interesese in toata aceasta nebunie numita lege, probabil o fi din cauza ca nu toti stie sa consume doar pentru ei.
    La fel si cu internetul, daca ar stii lumea sa faca bani nu sa piarda vremea sau doar sa se informeze garantat s-ar zice mai putine despre aceasta nebunie a netului.

Comments are closed.

You May Also Like