Probleme obisnuite ale Samsung Galaxy Note 8 si remedierea acestora

0 Shares
0
0
0

Probleme obisnuite ale Samsung Galaxy Note 8 si remedierea acestoraCu un display samsung masiv, performante superbe, un S Pen imbogatit si multe altele, Note 8 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri pe care Samsung le-a lansat vreodata. Functiile cu care telefonul a fost blindat, inclusiv camera sa, sunt cele mai recente din domeniile lor. Chiar daca Note 8 nu sufera soarta predecesorului sau Nota 7, exista unele probleme minore cu care se confrunta utilizatorii, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Probleme Bluetooth

Reclamatiile comune pe care utilizatorii le-au facut in ceea ce priveste problemele Bluetooth sunt conectarea, deconectarea regulata si dispozitivele care nu sunt recunoscute de telefon. Iata cateva corectii usoare la problemele Bluetooth Galaxy Note 8.

Solutii:

 • Cea mai usoara solutie de incercat este sa deconectati Bluetooth, sa asteptati 10 secunde si sa va conectati din nou.
 • Ca a doua solutie, puteti sterge memoria cache a Bluetooth-ului. Accesati Setari> Manager aplicatii> Glisati spre dreapta pentru a afisa toate filele> Cautati aplicatia Bluetooth> Atingeti si selectati Oprire oprita> Stergeti memoria cache> Stergeti date> Apasati OK> Iesiti si reporniti dispozitivul.
 • Puteti incerca sa deconectati dispozitivele Bluetooth de la dispozitivul dvs. Note 8 si apoi puteti stabili o conexiune de la inceput, dupa care puteti incerca sa veti daca metoda a functionat

Note 8 este un telefon nou si Samsung va veni in curand cu actualizari si va rezolva aceste probleme prin intermediul lor.

Galaxy Note 8 nu se incarca

Iata cateva corectii rapide daca va confruntati cu probleme de incarcare:

Solutii

 • Cablurile conectate slab vor cauza probleme si telefonul nu se va incarca. Verificati cablurile si verificati daca exista conexiuni libere si strangeti-le. Incalzirile sau firele rupte din cabluri sunt, de asemenea, o cauza pentru ca telefoanele sa nu se incarce.
 • De asemenea, ar trebui sa verificati daca exista resturi si murdarie prinse la capatul portului. Acest lucru ar putea provoca, de asemenea, pericole electrice, in afara de a intrerupe alimentarea cu energie a telefonului.
 • Verificati daca incarcatorul dvs. este functional, utilizand un dispozitiv diferit pentru a-l incarca foosind acelasi incarcator.
 • Daca utilizati un incarcator wireless pentru Note 8, atunci ar trebui sa incercati sa inlaturati carcasa dispozitivului dvs. daca utilizati una. Nu toate carcasele permit incarcarea telefonului.
 • Aplicatiile terte vor cauza de obicei probleme, inclusiv probleme de incarcare daca sunt defecte. Puteti incerca incarcarea in modul sigur pentru a verifica daca problema este din cauza unei aplicatii terte. Cand un telefon este in modul Safe, toate aplicatiile terte sunt dezactivate. Acum incercati sa va incarcati telefonul. Daca Note 8 se incarca in modul Safe, atunci exista o aplicatie terta problematica.

Daca nu stiti ce aplicatie ar putea cauza problema si nu doriti sa le dezinstalati pe rand, atunci pur si simplu puteti reseta cu greu nota 8. O resetare din fabrica va restabili dispozitivul la setarile sale originale. Trebuie sa faceti o copie de rezerva, deoarece toate datele dvs. personale, inclusiv muzica, videoclipuri, contacte, aplicatii etc. vor fi sterse.

Iata cum puteti efectua o resetare hard pentru a aborda Samsung Note 8 care nu se incarca:

 1. Opriti Note 8
 2. Apasati si mentineti apasat butonul Volum Up si butonul Bixby si acum tineti si butonul de pornire.
 3. Eliberati toate butoanele cand apare logo-ul Android pe ecran. Ecranul va spune „Instalarea actualizarii sistemului”. Va aparea aproximativ un minut pentru ca meniul de recuperare sa apara.
 4. Navigati prin meniu cu tasta Volum jos si evidentiati Stergeti date sau altfel resetati din fabrica si utilizati butonul de pornire pentru a-l selecta.
 5. Folositi din nou butonul Volum si evidentiati Da, apoi butonul Power pentru a-l selecta.
 6. Dupa finalizarea proceselor, utilizati butonul Power si alegeti Reboot System Now.
 7. Dispozitivul dvs. va reporni si toate aplicatiile tertilor vor fi sterse. Acum va puteti incarca telefonul. Fii atent la aplicatii si la comportamentul telefonului cand descarci din nou aplicatiile.
0 Shares
You May Also Like