Ce probleme poate avea un dispozitiv iPhone?

0 Shares
0
0
0

Ce probleme poate avea un dispozitiv iPhone?Fiecare dintre noi ne dorim, ca atunci cand renuntam la vechiul smartphone, sa ne alegem un dispozitiv cat mai performant, care sa faca fata cu succes tuturor cerintelor noastre.

Tocmai din acest motiv, foarte multe persoane isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone, despre care se stie ca sunt foarte performante si ca functioneaza foarte bine. Cele mai multe dispozitive iPhone, functioneaza fara probleme, insa exista si mici exceptii, pe care le vom enumera in continuare.

Ecran spart

Cele mai multe dispozitive iPhone, ajung in service avand ecranul spart. Cu siguranta, vina le apartine in totalitate utilizatorilor care nu si-au protejat telefoanele. In cazul in care un dispozitiv iPhone este protejat cu o folie de protectie pentru ecran, sansele ca acesta sa se sparga sunt foarte mici.

Un dispozitiv iPhone insa care nu este echipat cu un asemenea accesoriu, in urma unui impact poate necesita o inlocuire display iPhone; asa ca daca veti achizitiona un asemenea dispozitiv, cu siguranta este indicat sa il echipati cu o asemenea folie, dar si sa il pastrati intr-o husa iPhone compatibila.

Microfonul nu functioneaza

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa verificati daca folia de plastic de pe ecranul iPhone a fost indepartata. Daca problema persista, accesati Setari- Confidentialitate- Microfon si asigurati-va ca o anumita aplicatie are permisiunea de a utiliza microfonul.

O alta posibila cauza a problemei, este depunerea prafului pe microfon. Pentru a preveni acest lucru, este indicat sa feriti telefonul de praf. Daca praful se depune, microfonul nu mai functioneaza, iar atunci va fi necesar sa duceti dispozitivul in service pentru curatarea microfonului, sau pentru inlocuirea acestuia.

Deascarcarea apida a bateriei

iPhone-urile pot avea tendinta de a-si scurge bateriile rapid. O solutie simpla este de a opri aplicatiile pe care nu le utilizati. Acest lucru poate fi gasit in setari. Puteti reduce de-asemenea luminozitatea ecranului, sau puteti dezactiva Wifi, sau datele mobile atunci cand nu le folositi.

Daca incercati aceste sfaturi, iar bateria se descarca la fel de rapid, cel mai probabil veti ajunge cu dispozitivul in service, pentru o inlocuire baterie iPhone.

Imposibil de conectat la WIFI

Problema poate fi rezolvata pur si simplu repornind iPhone-ul – tineti apasat butonul de blocare si butonul de pornire simultan; ar trebui sa apara sigla Apple. Dupa ce telefonul a fost repornit, ar trebui sa va puteti reconecta la WIFI. Daca nu, accesati Setari- Reteaua de pictograme WIFI-albastru la care incercati sa va conectati – derulati in jos in jos – setati proxy HTTP la automat. (Aceste sfaturi se aplica daca routerul este perfect functional, iar alte dispozitive se pot conecta la wifi).

Daca problema persista, incercati o resetare a telefonului astfel incat acesta sa revina la setarile din fabrica. Daca nici astfel nu este remediata problema, atunci este necesar sa duceti telefonul intr-un service gsm. De preferat ar fi un service Apple, insa in cazul in care nu gasiti unul in oras, atunci si intr-un service gsm oarecare se poate remedia oricare dintre aceste probleme.

0 Shares
You May Also Like