Accesorii si cadouri nunta inedite

0 Shares
0
0
0

Sezonul nuntilor si al botezurilor este in toi, asa ca, daca ai programat evenimentul vietii in aceasta perioada, cu siguranta ca nu iti mai vezi capul de griji si de pregatiri. Acelasi lucru este valabil si pentru organizatorii de evenimente, care au de alergat in aceasta perioada pentru accesorizarea ca la carte a meselor mirilor si ale invitatilor.

Incepand de la invitatii de nunta si pana la sfesnice inflorate pe care sa le asezi pe masa, toate acestea necesita o pregatire intensa. Dar, dincolo de aceasta, ele necesita imaginatie pentru a fi create. Iar din acest punct de vedere, putem spune ca imaginatia producatorilor si a comerciantilor nu prea cunoaste limite.

Sa vedem, in cele ce urmeaza, care ar fi cele mai inedite accesorii si cadouri nunta pe care le poti gasi in magazinele de profil si pe internet. Noi ti-am recomanda cea de-a doua varianta, care iti aduce numeroase avantaje.

Fata de magazinele clasice, site-urile specializate in accesorii si cadouri nunta precum cadouinedit.ro iti ofera astazi aproape aceleasi produse, poate o gama chiar mai diversificata, dar iti aduce ceva ce cu siguranta iti doresti in aceasta perioada: timp pentru a mai respira de la pregatirile pentru nunta.

Caci, daca pentru niste cadouri trebuie sa bati drumul pe la magazine, sa faci programari pentru livrarea marfii, pe internet prin site-uri ca https://cadouinedit.ro/ economisesti si timp, si bani, avand in vedere ca majoritatea comerciantilor apeleaza la pachete promotionale avantajoase pentru a-si atrage clientii.

Trofee si perne personalizate

Unele dintre cele mai cautate modele de cadouri nunta in aceasta perioada sunt trofeele personalizate. Confectionate din plexic sau din sticla, acestea pot fi gravate cu diverse mesaje pentru persoana iubita.

Astfel, de la mesaje simple cu cel mai bun sot sau cea mai iubita sotie, poti grava plachetele si trofeele aniversare cu orice mesaj doresti, cu fragmente din poezii sau citate celebre, sub care poti trece inclusiv numele mirilor.

De asemenea, dincolo de mesajele scrise, trofeele personalizate permit inclusiv inserarea de fotografii. Astfel, fotografia mirilor alaturi de un mesaj care sa simbolizeze unirea lor pe vecie nu poate fi decat o alegere reusita.

Un alt cadou inedit il reprezinta pernele personalizate. Inscriptionate cu numele mirilor sau cu diferite mesaje de dragoste, de data aceasta mai scurte, pernele reprezinta, de asemenea, mesajul iubirii, fiind numai bune de luat in luna de miere.

Alaturi de perne si trofee personalizate, la nunti mai putem folosi pancarte festive, realizate din carton dantelat, pe care putem inscriptiona ce mesaj dorim noi. Acestea au avantajul ca sunt usoare si pot fi compleate cu aranjamente florale, asezate pe mese ori in cosuri, numai bune pentru o sedinta foto de exceptie.

0 Shares
You May Also Like