Reactii comice ale clientilor din domeniul RCA

0 Shares
0
0
0

Fiecare solicitare este prioritara pentru angajatii RCA, din acest motiv, fiecare mentiune adresata atat telefonic cat si fata in fata este luata in serios, nu de putine ori membrii acestei companii au primit si cerinte din ce in ce mai haiose.

De exemplu, un arab a sunat la call – center si pe un ton cat se poate de serios a precizat ca doreste sa isi asigure turma de camile, 11 animale la numar, a intrebat cat il costa si unde trebuie sa depuna banii.

Persoana de la capatul firului i-a raspuns pe un ton intelegator si i-a explicat in limba engleza faptul ca turma lui nu poate fi asigurata decat daca este vazuta de catre un agent, ceea ce este aproape imposibil din moment ce turma lui este in Arabia saudita iar compania de asigurare, aici in Romania.

Un alt client a solicitat o asigurare pentru avion. Cu cea mai mare placere, clientul ar fi fost servit insa avionul nu circula pe strada si nicio companie din cele cunoscute Euroins, City Insurance, Allianz-Ţiriac, Generali, Asirom- Vienna Insurance Group, Omniasig – Vienna Insurance Group, Groupama şi Uniqa, sau altele nu ar fi acceptat sa-i asigure avionul in contextul in care celalalt avion cu care ar urma sa intre in contact nu ar fi avut si el asigurare.

Cu siguranta in acest caz clientul s-a referit la o asigurare pentru zbor, asigurare medicala, de data aceasta a fost servit, imediat dupa ce a fost corectat.

O domnisoara care a trimis un email pe adresa companiei a solicitat sa-si asigure sanii. Nu este nimic de ras insa persoanei in cauza i s-a explicat faptul ca aceasta asigurare trebuie platita pe o perioada destul de mare pentru a putea beneficia de ea, respectiv pe durata a 30 de ani, atunci cand acestia isi vor schimba forma, iar doamna ar urma sa fie nemultumita de ei.

Asigurare pe fructe – este o alta solicitare telefonica a unui client. Cu siguranta ca rca.com.ro pune la dispozitie asigurarea de tip cargo insa persoana in cauza dorea sa asigure fructele, lazile pe care le tinea intr-un depozit.

Culoarea pe care acestea ar fi urmat sa o aiba in urmatoarele zile ar fi determinat-o probabil sa ceara pagube iar in acest caz a fost respinsa politicos. Bineinteles ca nu avem cum sa trimitem angajati sa se ocupe de protejarea fructelor din anumite depozite.

O alta solicitare traznita a venit din partea unei doamne de varsta a treia. Apelul ei le-a inseninat ziua angajatilor, atunci cand acestia au auzit ca respectiva clienta dorea sa-si asigure covoarele din casa.

Ei bine doamna si cum ramane, le mai folositi sau le impaturiti si le puneti in dulap pentru a nu fi calcate ori atinse. Cel mai probabil clienta avea un set de covoare vechi cu incarcatura emotionala insa in cazul in care acestea deveneau asigurate, trebuiau pastrate in conditii specificate si mentionate in contract.

0 Shares
You May Also Like