Relaxare si odihna la munte pe Valea Prahovei

0 Shares
0
0
0

Valea PrahoveiStresul, aglomeratia si mizeria din oras reprezinta unii dintre principalii factori negativi ai vietii traite in mediul urban din ziua de azi. Astfel, oboseala acumulata dupa luni intregi de munca isi face simtita prezenta, organismul avand nevoie macar de o mica iesire in natura, in aer curat, daca nu chiar o vacanta intreaga.

Muntii din tara noastra reprezinta o extraordinara destinatie turistica, perfecta pentru o iesire de-o zi, sau chiar pentru a practica mai multe drumetii. Oferte de cazare sunt numeroase, existand foarte multe pensiuni in zona montana, in toate statiunile mari si chiar si in cele mai putin vizitate.

O zona montana foarte frumoasa si foarte vizitata este zona Muntilor Bucegi ce cuprinde bine cunoscutele statiuni: Azuga, Busteni, Predeal, Sinaia sau Bran.
Posibilitatile de drumetie in aceasta zona montana sunt aproape nelimitate, existand peste 100 de trasee care abia asteapta sa fie parcurse.  Pe timpul iernii, statiunile din zona sunt preferate in general pentru sporturile de iarna, in special pentru ski.

O camera dubla la o pensiune din statiunea Busteni poate fi inchiriata si cu
pretul de 40 lei/ camera (fie ca este in cursul saptamanii sau in weekend).
Pensiunile din statiunea de la poalele Caraimanului (nu mai putin de 195 la
numar) va ispitesc cu o oferta  de cazare accesibila atat din punct de vedere al
pretului cat si al conditiilor oferite. Cati dintre voi nu ati cautat cazare Valea Prahovei ?

Ca obiective turistice “obligatorii” mentionam aici: Babele, Sfinx-ul, dar si Crucea Eroilor Neamului (cunoscuta si sub numele de Crucea Caraiman). Puteti ajunge la monumentul de pe Varful Caraiman fie luand telecabina din Busteni pana la Cabana Babele si urmand apoi traseul  pana la cruce, fie parcurgand cunoscutul traseu montan Jepii Mici (aproximativ 4 ore), o adevarata experienta si un exercitiu binevenit.

Ofertele de cazare sunt diverse, destinatii aveti cu siguranta, nu mai trebuie decat
sa va echipati corespunzator si sa va incarcati bateriile cu un drum la munte.

0 Shares
2 comments

Comments are closed.

You May Also Like