Remodelarea corporala cu ultrasunete

0 Shares
0
0
0

Remodelarea corporala cu ultrasuneteRemodelarea corporala poate fi facuta si cu ajutorul ultrasunetelor. Aceasta metoda denumita si terapie cu ultrasunete se face cu un aparat de ultrasunete si ajuta la eliminarea depozitelor de tesut adipos si celulitei dizolvand acumularile de grasime in tesuturi.

Tratamentul de acest fel este insotit si de aplicarea unor creme impotriva celulitei iar ultrasunetele au rolul de a grabi absorbtia de substante active in straturile pielii.

Ultrasunetele se utilizeaza si in medicina mai ales in kinetoterapie sau in fizioterapie iar pentru remodelarea corporala ultrasunetele au si rolul de a penetra profund straturile pielii si ajung pana in testutul adipos in care se formeaza vergeturile si celulita.

Acest tratament are rezultate rapide pe termen lung.

Printre beneficiile tratamentului cu ultrasunete putem enumera eliminarea nodulilor si tratarea celulitei sau vergeturilor, detoxifierea organismului deoarece ultrasunetele au potentialul de a elimina toxinele din organism, remodelarea cu ajutorul reconturarii depozitelor localizate, eminarea vergeturilor uniformizand culoarea pielii, crearea unui tegument mai ferm, mai elastic si mai luminos, lifting pentru piele deoarece stimuleaza activitatea celulara, relaxarea zonelor incordate si activarea microcirculatiei cutanate datorita actiunii termice a ultrasunetelor.

Ultrasunetele au un efect mai bun atunci cand sunt combinate cu ingredientele care deja exista in camerele anticelulitice. Acest lucru inseamna ca ultrasunetele genereaza niste microvibratii mai exact un milion de astfel de vibratii pe secunda si aceste vibratii reusesc sa ajunga si la profunzimea de 4-5 cm in tesutul adipos acolo unde vor dizolva depozitele de grasime calcificata.

Pe piele se va simti doar o senzatie foarte usoara de masaj iar ultrasunetele solicita mecanic tesuturile care se vor incalzi si vor indeparta stratul de tesut adipos. Unele dintre cele mai bune efecte ale tratamentelor cu ultrasunete se obtin cu ajutorul unui tratament imbinat cu sedinte de electrostimulare sau impachetari.

Terapia cu ultrasunete este recomandata pentru zonele cu probleme: abdomen, fese, coapse, solduri, barbie, brate. Sedinta de tratament prin ultrasunete dureaza cel mult 15 minute si pentru ca rezultatele se fie vizibile se recomanda minim 10 sedinte.

Sunt si persoane carora nu le nu le sunt recomandate sedintele cu ultrasunete si anume acele persoane care au anumite afectiuni pentru ca acestea se pot agrava. Unele dintre afectiunile pentru care este contraindicat tratamentul cu ultrasunete sunt: afectiunile cardiovasculare cum ar fi tensiunea anormala, cardiomiopatia si insuficienta cardiaca, afectiunile cutanate cum ar fi eritemul sau psoriazisul si tegumentul sensibil, operatii pentru implanturi de pacemakeri sau defibrilatori interni, perioadele de recuperare in urma unor operatii, implanturile metalice in anumite zone in care se doreste tratamentul cu ultrasunete, diverse afectiuni inflamatorii dermatologice cum ar fi varicele pronuntate, perioada de alaptare sau sarcina, menstruatia si o perioada mai mica de 30 de minute de la ultima masa servita.

Terapia cu ultrasunete este recomandata pentru a trata unele afectiuni precum reumatismul (artrite, spondiloze, artroze), contuziile, durerile in membrul fantoma sau febra musculara, deformari ale oaselor, afectiuni ale pielii, afectiuni in tesutul colagen (sclerodermie, fibrozite, miozite sau dermatozite) si pentru afectiuni neurologice precum nevralgiile, distrofia musculara sau nevritele.

Tratamentul cu ultrasunete si-a gasit foarte bine locul in centrele de remodelare corporala deoarece are proprietati foarte bune in dizolvarea tesuturilor adipoase si in crearea unui tegument flexibil, ferm si cat mai elastic.

0 Shares
You May Also Like