Sa obtii o cafea buna inseamna sa ai un aparat performant si ceva ajutor de la specialisti – le gasesti pe amandoua la Cafea Plus

0 Shares
0
0
0

Cand ne gandim la o cafea buna ne vin in minte anumite locuri sau chiar persoane. Exista tendinta de a asocia o stare de bine cu servirea unei cafele bune. Nu degeaba multi proprietari de pensiuni sau mai ales cei din Horeca se gandesc la investitia intr-un aparat performant de cafea, pentru a-si rasfata oaspetii, a fideliza publicul de ce nu.

Se pare ca nu este de ajuns investitia intr-un aparat profesional de cafea. Mai este nevoie si de o cafea de calitate si de ceva ajutor din partea celor de specialitate si anume cei de la cafeaplus.ro. Regasesti aici o echipa de profesionisti gata sa puna la dispozitie tot ce este necesar ca in final cafeaua servita sa fie una buna.

Aparate de cafea si cafea de calitate de la Cafea Plus

Acest coffee center le are pe toate. Dintre tipurile de cafea regasite aici Tigro Caffe este chiar marca inregistrata de Ideba Consulting, adica chiar de cei de la Cafea Plus. Spun despre acest sortiment ca are un gust plin, ca este o cafea cu personalitate.

Tot aici regasim si Mattina Caffe, cafea boabe Meastro, clasic sau barista. Asadar, pornind de la nevoia ca materia prima folosita sa fie de calitate, cei de la Cafea Plus propun o varietate de sortimente. Acelasi lucru se poate spune si despre aparatura in sine.

Totusi nici atat nu este de ajuns. Specialistii spun ca o cafea perfecta este rezultatul unei cafele de calitate, rasnita cat trebuie, proaspat facuta intr-un aparat bun. Rasnita trebuie reglata. Aici se tine cont de numarul de cafele ce se prepara zilnic, tipul de cafea folosita.

Cere ajutor in service-ul de la Cafea Plus

Este necesar ca un aparat de cafea sa fie setat corespunzator. Cafea Plus dispune de service, iar aici clientii pot solicita reglarea rasnitei. Concret, un astfel de reglaj inseamna a tine cont de detaliile specificate, de cine utilizeaza aparatul, cate cafele sunt facute per zi, despre ce tip de consum este vorba, fie casnic, fie profesional. Totodata se tine cont de intensitatea aromei. Este intr-adevar o chestiune de gusturi, de preferinte sau nevoi – daca ne raportam la cei care servesc cafele publicului.

Un astfel de serviciu il regasim la Cafea Plus si nu dureaza foarte mult pana la finalizare. Clientii din zona Suceava, Botosani, Neamt si Iasi regasesc aici aliatul perfect pentru a rezolva in timp optim si acest aspect.

Savureaza o cafea ce te delecteaza cu adevarat! Oferta de la Cafea Plus este regasita si in cadrul paginii oficiale.

Contact:

Str. strandului, Nr. 20

comercial(at)cafeaplus.ro

tehnic(at)cafeaplus.ro

vanzari Aparate: 0754.417.342

vanzari Piese: 0744.298.362

0 Shares
You May Also Like