Demontam impreuna cateva mituri despre masca de protectie

0 Shares
0
0
0

Inca de cand a inceput pandemia in tara noastra si pana in ziua de azi au aparut tot mai multe mituri legate de purtarea mastii de protectie pentru fata. Vedem in continuare ce se spune despre aceasta si cautam argumente pro sau contra!

  • Daca nu ai simptome ce denota prezenta virusului, nu trebuie sa porti masca

Un mit total gresit! Sunt numeroase studii ce arata faptul ca aproximativ 40% dintre cei infectati cu virusul corona nu prezinta simptomuri (sunt asimptomatici). Asadar, exista posibilitatea ca sa nu ai niciun simptom, sa nu te simti rau si totusi sa fii infectat si, mai ales, contagios. Poarta masca de protectie conform normelor in vigoare!

  • Nu esti obligat sa porti masca daca ai vreo afectiune medicala

In aceasta situatie vorbim in principal de cei ce au anumite afectiuni respiratorii si carora respiratia le-ar fi oarecum ingreunata in momentul purtarii mastii de protectie. Cu atat mai mult ar trebui sa porti masca deoarece virusul, in combinatie cu alte afectiuni, poate fi mortal. Pana la urma, o masca de fata medicala nu te inchide ermetic, iti permite sa respiri in continuare.

  • Daca porti masca de fata, nu mai ai nevoie de alte masuri de protectie

Inca un mit nefondat – specialistii recomanda, pe langa purtarea mastii, folosirea dezinfectantului ori de cate ori atingi suprafete atinse si de alte persoane si spalarea pe mana cu apa si sapun cat de des posibil. Distantarea sociala ramane si ea o recomandare de baza in acest sens.

  • Sunt sau nu eficiente mastile de protetie?

Ei bine, in aceasta privinta conteaza foarte mult materialul din care masca de fata este confectionata. Si in acest sens, o optiune foarte buna sunt mastile de fata medicale realizate de catre Coneltex.

Vorbim de un material extrem de dens, aproape impermeabil, prevazut cu un filtru mult mai gros decat cel ce se regaseste la mastile importate din China. O astfel de masca nu va permite virusului sa patrunda si nici sa fie transmis mai departe. Sunt studii care demonstreaza faptul ca purtarea mastii de fata ofera o protectie de aproximativ 5 ori mai mare in fata virusului corona.

Cum pot fi comandate mastile de la Coneltex?

Nu trebuie decat sa accesezi site-ul oficial al magazinului – coneltex.ro si poti plasa comanda direct. Mastile de fata medicale se vand la set de 50 de bucati, in acest fel avand posibilitatea de a proteja intreaga familie.

Pretul este unul derizoriu in comparatie cu protectia pe care acestea o ofera. In plus, acum ai posibilitatea de a achizitiona setul de 50 de masti la pret redus. Grabeste-te sa prinzi promotia si incepe sa te protejezi corespunzator!

0 Shares
You May Also Like