Sfaturi pentru inchirierea de masini

0 Shares
0
0
0

Sfaturi pentru inchirierea de masini
Cezarautorent.ro va dau mai multe sfaturi despre cum se inchiriaza masinile in conditii optime.

Inchirierea unei masini poate imbunatati flexibilitatea oricarei calatorii – fie pentru afaceri, fie pentru petrecerea timpului liber.

CONFIRMAREA COMPANIEI DE INCHIRIERI AUTO

Adresati-va agentiei de turism  pentru a va ajuta sa gasiti firma potrivita pentru inchirierea masinilor pentru fiecare calatorie. Firme diferite deservesc diferite orase din intreaga lume.

Un agent de turism va poate economisi timpul si efortul de a apela mai multe companii diferite pentru a gasi cea mai buna rata si masina pentru dumneavoastra. De asemenea, un agent de turism poate fi constient de tarife promotionale si de programe speciale care nu sunt publicate publicului larg.

COSTURILE DE INCHIRIERE A AUTOVEHICULULUI

In general, companiile de inchiriere de masini percep patru tipuri de rate de baza: o taxa zilnica sau o taxa de kilometraj; O rata zilnica cu un numar limitat de kilometri  pe zi; O rata zilnica cu kilometraj nelimitat;

O rata care are kilometraj liber pe o perioada extinsa. Tarifele variaza in functie de dimensiunea si stilul vehiculului, insa majoritatea firmelor inchiriaza masini economice, compacte, intermediare si de lux. Ratele promotionale speciale sunt adesea disponibile, in special la sfarsit de saptamana, dar acestea ar trebui solicitate in mod expres in avans.

Alte costuri pot fi adaugate la pretul de inchiriere, inclusiv:

Taxe de inchiriere auto
In plus fata de rata zilnica de inchiriere si taxele mentionate mai sus, se percep taxe (care variaza in functie de stat). In cazul inchirierilor internationale de masini, taxele adauga adesea pana la 10-30% in plus fata de rata cotata. Inchirierea internationala este, de asemenea, supusa unei posibile taxe pe valoarea adaugata (TVA).

Asigurati-va ca ati citit cu atentie acordul de inchiriere pentru a vedea ce acopera rata de inchiriere, posibile restrictii si raspunderea pentru chirias. Daca o firma de inchirieri auto ofera o rata scazuta, asigurati-va ca restrictiile acordului nu depasesc economiile de cost.

Taxele de inchiriere a autoturismelor
O taxa suplimentara se percepe, de obicei, in cazul in care o masina este returnata intr-un alt oras sau in alta locatie decat in cea in care a fost preluata. Asigurati-va ca ati consultat agentul atunci cand faceti rezervarea daca doriti sa predati  masina intr-o alta locatie. Taxa de renuntare poate fi deja inclusa in Familiarizati-va cu politica companiei de inchiriere a autoturismelor atunci cand va faceti check-in. Unele companii va percep o taxa fixa pentru combustibil la inchirierea masinii si va lasa sa va intoarceti cu rezervorul  gol.

OPTIUNI DE ASIGURARE INCHIRIERE AUTO

In cazul in care o masina de inchiriat este deteriorata, chiriasul poate fi responsabil pentru primele cateva sute de dolari de daune (deductibile) pana la pretul integral al masinii. Prin achizitionarea CDW (cunoscuta si sub denumirea de Loss Waiver Waiver sau LDW), chiriasul este eliberat din raspunderea de orice pierdere sau deteriorare a unui vehicul pana la valoarea totala a automobilului.

Cu toate acestea, in cazul in care chiriasul incalca contractul de inchiriere, asigurarea este nula. Asigurarea dvs. personala poate oferi  acoperire pentru daunele la autoturismele de inchiriat, iar achizitionarea CDW sau LDW poate sa nu fie necesara. Reglementarile pentru vanzarea CDW / LDW difera de la stat la stat.

0 Shares
You May Also Like