Vrei sa iti cumperi spoturi led?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta in cazul in care ai o afacere, iti doresti ca preturile cheltuielilor lunare sa fie cat mai mici, pentru ca astfel veniturile firmei vor fi mai mari.

Ei bine, pentru asta, va trebui sa faci economie in toate privintele, astfel ca pana si facturile la energia electrica sunt foarte importante, si trebuie sa fie cat mai mici.

In cazul in care vrei sa treci de la un sistem de iluminat invechit, la un sistem de iluminat nou si modern, atunci cu siguranta ai nevoie de spoturi led. Un spot led aplicat este extraordinar de important pentru crearea efectului de luminozitate dorit.

Aceste spoturi led, au capacitatea de a scoate in evidenta acele zone care sunt foarte bine delimitate in incapere, pentru ca astfel ele vor schimba dinamica de iluminat.

Avand incaperea iluminata cu astfel de corpuri de iluminat, cu siguranta lumina va fi peste tot uniforma, in timp ce vechile sisteme de iluminat, nu se pot bucura de astfel de performante.

Un alt avantaj foarte mare pe care il au aceste spoturi led pentru iluminat, este acela ca ele consuma de pana la 8 ori mai putina energie electrica fata de un corp de iluminat cu incandescenta.

Plus de asta, spoturile led sunt foarte versatile si pot sa fie montate atat in birouri, cat si in apartamente, in magazine, chiar si intr-un atelier, sau in apartamente. Vei putea sa gasesti spoturi care au puterea cuprinsa intre 1 si 30 W.

De exemplu, vei putea sa optezi pentru un Spot Led 12 W, 3200 K, al carui pret ajunge pana la 30 de lei, si care vine cu o putere de 12 W, avand o tensiune de alimentare AC 220 V, si un flux luminos de 960 lm.

Pe langa aceste aspecte, un astfel de corp de iluminat mai are si o frecventa de lucru de 50 – 60 Hz si o culoare a luminii 3200 K, in timp ce perioada de garantie este de 2 ani. Un mic dezavantaj al acestui model de corp, il reprezinta faptul ca nu este dimabil.

In cazul in care ai nevoie de un astfel de corp de iluminat, insa iti doresti unul care sa aiba o putere mai mare, atunci vei putea sa iti alegi un Spot Led 18 W, 6400 K.

Un astfel de spot led vine in intampinarea clientilor cu o putere de 18 W, si cu o tensiune de alimentare AC 220 V, in timp ce fluxul luminos este de 1440 lm.

Pe langa aceste caracteristici, mai trebuie specificat faptul ca frecventa de lucru a unui astfel de corp de iluminat este de 50 – 60 Hz iar culoarea luminii este de 6400 K. Un astfel de spot led, are o perioada de garantie de 2 ani, insa nu este dimabil.

Raportul calitate pret al unui spot led de acest fel este unul excelent, tinand cont de toate specificatiile tehnice ale acestuia, dar si de faptul ca un astfel de corp costa aproximativ 37 de lei.

Ei bine, acestea au fost doar doua modele de spoturi led pe care am ales sa ti le prezint, insa cu siguranta vei putea sa gasesti foarte multe astfel de corpuri de iluminat, la preturi accesibile.

0 Shares
You May Also Like