Sunt riscante jocurile de noroc online?

0 Shares
0
0
0

jocuri de noroc onlineIntr-o perioada in care vedem la televizor o gramada de promovare pentru jocurile de bingo si loterie, nu lipsesc din pauzele publicitare reclamele la site-urile de poker online. In plus, pe internet dam toata ziua peste reclame la fel de fel de jocuri de noroc online, in special la pariuri sportive.

Astfel, jocurile de noroc ne sunt prezentate ca orice alt produs, ba chiar fara avertizari. Pana si medicamentele au un tratament special. Asadar, sunt jocurile de noroc riscante? Este riscant sa pariezi online sau sa joci poker pe internet?

Cel mai probabil, depinde cum o faci. Riscul exista, caci, fiind vorba despre noroc, ai mai multe sanse de a pierde decat de a castiga. Cel mai mult conteaza cum o faci, cum joci si cat joci. Poti sa joci cu cap, sa te distrezi, sa traiesti adrenalina, riscul… si totusi fara sa te doara capul dupa aceea. Poti sa joci gratuit sau macar cu sume mici, pe care nu le vei resimti atunci cand pierzi.

Sunt pe internet tot felul de povesti (unele reale) despre oameni care au castigat mult la jocuri de noroc, inclusiv pe internet. Sau despre altii care castiga mereu. Totusi, aceste cazuri sunt rare, nu trebuie luate ca si o regula generala.

In plus, ce este mai frumos decat atunci cand joci si castigi cu adevarat din noroc? Sunt unii care se chinuiesc la 6 din 49 si pun sute sau mii de lei in variante… ce farmec mai are? Adevaratul castig este atunci cand ai noroc si cu o varinta simpla de pana in 10 lei ajungi sa castigi ceva – mai mult sau mai putin.

Jocurile de noroc online nu sunt chiar pentru oricine. Trebuie sa joci de placerea jocului si sa nu fi usor influentat de promisiunile privind posibilele castiguri. Trebuie sa ramai rational, sa joci de placere. Daca la final ai si castig, atunci acela va fi bonusul, valoarea adaugata la placerea jocului.

Cel mai popular joc de noroc online, la nivel mondial, probabil ca este pokerul, care are multe variante de joc. Site-urile de poker online ofera versiuni in limba romana, deci si cei din tara noastra pot juca usor, fara bariere de limbaj, astfel incat multe persoane cauta in prezent titanpoker bonus code sau alte asemenea.

Pariurile sportive sunt, de asemenea, extrem de populare, fiind asociate sportului si promovate chiar prin partide. Cei care adora sportul sunt foarte tentati sa isi verifice cunostintele prin pariuri sportive. Dar nici aici nu este o stiinta exacta, caci tot de noroc tine in cele din urma: o echipa foarte buna poate obtine orice rezultat, in functie de moment.

Alte jocuri populare la nivel mondial sunt cele de tip casino, ruleta si bingo – mai putin utilizate pe internet in tara noastra. Probabil insa, in viitor, vor cuceri si acestea tot mai mult teren si pe piata jucatorilor din Romania.

Ar trebui sa fie jocurile de noroc online mai reglementate? Adevarul este ca acest proces este dificil. Jocurile de noroc sunt dedicate doar celor cu varsta de minim 18 ani, insa de multe ori si minorii ajung sa joace pe internet astfel de jocuri. Este important insa sa nu o faca pe bani, sa joace eventual doar pentru divertisment si, preferabil, sub un oarecare control al adultilor. Altfel, jocurile de noroc pot dauna, daca ajung la rang de viciu, ca si alcoolul sau tigarile (sa nu mai pomenim si de droguri…).

0 Shares
You May Also Like