Conteaza cantitatea sau calitatea?

0 Shares
0
0
0

Dupa parerea mea, cel mai mult conteaza calitatea, nu cantitatea. Spre exemplu, cand te hotarasti sa-ti cumperi o pereche de pantofi, mai bine dai un ban si-ti cumperi ceva de calitate, decat sa-ti cumperi pantofi ieftini ce o sa se rupa in fiecare luna.

Acum o sa vorbim despre advertoriale. Presupunem ca vrei sa promovezi prin advertoriale un magazin online, ca tot se vorbeste atat de mult de e-Commerce. Daca esti incepator in domeniul de publicitate online, cu siguranta crezi ca e bine sa cumperi cat mai multe advertoriale, chiar daca ai un buget micut. Faci o mare greseala! De ce ?

Pai bloggerii ce vand advertoriale la preturi de nimic si ei sunt tot la inceput, doar se joaca cu bloggingul, nu fac treaba profesionala. Cumparand advertoriale ieftine pe bloguri ce sunt pline de linkuri, arunci banii pe geam si risti ca domnul Google sa te penalizeze. Niciodata sa nu traiti cu impresia ca din advertoriale, de pe bloguri o sa va vina o gramada de clienti. Nu, advertorialele va ajuta sa apareti bine in Google, asta doar daca bloguurile pe care le postati au un Google PageRank bunicel si cat mai putine linkuri catre alte pagini web. Din acest articol trebuie sa intelegeti ca advertorialele ieftine va fac mai mult rau decat bine. Orientati-va catre bloggerii ce mai scriu si altceva pe blog, nu 90% advertoriale.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like