Tratament eficient pentru paraziti intestinali

0 Shares
0
0
0

Parazitii si viermii intestinali apar deseori neobservati. Acestia isi fac simtita prezenta abia dupa ce te simti din ce in ce mai rau. Infectia cu intrusii intestinali vor cauza alte probleme de sanatate pe care trebuie cu siguranta sa le eviti!

Stare generala de rau, pierderea in greutate nefondata sau stare de oboseala cronica sunt doar cateva dintre simptomele acestora. Bacteo Protect este un tratament eficient pentru paraziti intestinali, viermi si alti intrusi care iti pot genera grave probleme de sanatate.

Daca in stilul tau alimentar se regaseste carnea gatita insuficient si te simti rau de ceva vreme, este posibil sa fi aparut deja viermi sau paraziti intestinali. Inghitirea apei murdare sau igiena precara sunt alte doua cauze ale aparitiei acestor micro organisme.

Tratarea lor trebuie efectuata imediat ce prezinti simptome, Bacteo Protect este ideal pentru a-i combate! Este un produs naturist, nu are reactii adverse si nici efecte secundare.

Tinctura Bacteo Protect va elimina complet si eficient parazitii si viermii intestinali. Infectia va disparea in cateva saptamani, iar starea de sanatate se va imbunatatii.

Parazitii intestinali actioneaza diferit la fiecare persoana, astfel este posibil sa prezinti diaree, greata, varsaturi, balonare sau stare generala de rau. Cu ajutorul tincturii vei scapa rapid de aceste simptome, cat si de intrusii intestinali.

Vindecarea de infectiile acestea poate fi posibila si fara ajutorul medicamentelor bazate pe reteta. Bacteo Protect detoxifica organismul si il curata de infectiile parazitare, fiind unul dintre cele mai bune remedii naturiste in acest scop. Se poate folosi in siguranta si de catre copii intre 2 si 4 ani, dar si de adulti. Modul de administrare difera in functie de varsta pacientului.

In compozitia tincturii se afla ingrediente ce sustin digestina, elimina spasmele absominale, sustin fluxul de fluide digestive, asigura o buna functionare a tractului urinar si ofera confort digestiv.

Se administreaza zilnic timp de 14 zile, iar in urmatoarele 14 se face pauza. Tinctura se utilizeaza timp de 3 luni si in toata perioada utilizarii se sporeste consumul de lichide.

Tinctura Bacteo Protect se adauga intr-un pahar cu apa sau cu ceai si se consuma de 3 ori pe zi. La copii intre 2 si 4 ani se adauga doar cate 10 picaturi de 3 ori/zi, apoi odata cu inaintarea varstei se mareste si doza.

Astfel, la copii intre 4 si 7 ani se adauga cate 25 de picaturi, la cei intre 7 si 14 ani cate 50 de picaturi, iar la adulti si copii de peste 14 ani cate 80 de picaturi de 3 ori pe zi. Produsul se consuma mereu inainte de masa, cu 30 de minute.

Amestecul de plante din compozitia tincturii nu prezinta potential alergenic. Reactiile adverse nu s-au semnalat la aceasta doza recomandata, asadar este indicat sa nu o depasesti.

Bacteo Protect va trata rapid si eficient problema parazitiilor intestinali, lasand in urma un organism curat si detoxifiat. Utilizarea zilnica si conform prospectului itiva reda starea de bine in doar cateva saptamani.

0 Shares
You May Also Like