Vrei sa inchiriezi o masina? Nimic mai simplu! Termeni si conditii

0 Shares
0
0
0

Vrei sa inchiriezi o masina? Nimic mai simplu! Termeni si conditiiConform unei statistici, numarul romanilor plecati in stainatate, fie la munca, fie la studiu, se situeaza in jurul a trei milioane. Datorita acestei situatii au existat mai multe urmari bune sau mai putin bune.

De asemenea, au luat nastere ori s-au dezvoltat anumite servicii oferite catre client. Unul dintre aceste servicii este acela care ofera posibilitatea inchirierii de masini. Datorita aeroportului international Henri Coanda, poate fi intalnit, printre altele si serviciul de inchirieri de masini Otopeni. Sugestivul nume al aeroportului il evoca pe inventatorul motorului cu reactie si al efectului care ii poarta numele, efectul Coanda.

Pentru a putea inchiria o masina, varsta soferului trebuie sa fie de minim 21 de ani, iar permisul trebuie sa fi fost obtinut cu mai mut de un an in urma. Mereu in viata este nevoie de precautie, iar proprietarul trebuie sa se asigure de un minim de experienta din partea celor care vor inchiria masinile, apeland la serviciul de inchirieri de masini din Otopeni.

Clientul, adica turistul, sau cel care vine in concediu dupa un an lung in strainatate sau studentul care vine in vacanta, va prelua o astfel de masina in conditii bune, fara defecte vizibie. Desigur, daca cel care inchiriaza va observa anumite probleme la autoturism, este imperios necesar sa anunte aceste defecte pentru a nu se face responsabil pentru ele, si desigur, reclamatiile trebuie facute inainte de livrare.

Nu trebuie sa mai spunem ca cel care va apela la acest serviciu isi asuma obligatia sa returneze masina in aceeasi stare in care a fost inchiriata, cu toate actele, echipamentele si accesoriile aferente la data si locul stabilite. Punctualitatea si seriozitatea sunt intotdeauna cele mai cautate si apreciate calitati.

Prin urmare, clientul, cand semneaza contractul se obliga si angajeaza sa returneze masina la o data anume. Intarzierile trebuie scoase din calcul, deoarece, pentru nereturnarea masinii la data si locul stabilite, proprietarul va fi nevoit sa apeleze la Politie, deoarece se considera ca aceasta a fost furata.

Ca in orice contract si de altfel ca in orice situatie, exista si interdictii. Astfel, cel care va apela la un serviciu de inchirieri precum cel de inchirieri de masini din Otopeni, se obliga sa nu desfasoare cu masina luata doar pentru o perioada de timp activitati care contravin prevederilor stabilite de proprietar.

Astfel, trebuie evitata supraincarcarea cu pasageri, adica mai multi oameni decat locuri intr-o masina, sau depasirea greutatii admise, inscrisa in acte, prin incarcarea prea multor bagaje; masina nu poate fi folosita pentru impingerea sau trancatrea altor masini; de asemenea, trebuiesc respectate regulile de trafic, prevederile legale referitoare la vama sau altele, conducatorul sa nu fie sub influenta alcoolului sau medicamentelor si desigur masina nu trebuie folosita la curse, competitii teste s.a. Cum este normal, clientul care va incalca aceste reguli va fi nevoit sa plateasca, sa suporte financiar daunele, pagubele, amenzile.

Masinile au asigurarea full CASCO, iar in cazul unei defectiuni, clientul trebuie sa mearga la un service recomandat de proprietarul masinii pentru a remedia problemele aparute.

0 Shares
1 comment
  1. Foarte bun articol, multumesc mult pentru informatie. Ma ajuta mult.

Comments are closed.

You May Also Like