Alege uși secționale pentru garaj – iată ce avantaje prezintă

0 Shares
0
0
0

Importanța protejării locuinței personale, dar și a altor bunuri se poate face doar cu ajutorul unor produse rezistente la factorii exteriorii. Sunt preferate în acest sens ușile confecționate din materiale cum ar fi oțelul, dar și vopsite în nuanțe plăcute. De exemplu, ușile de garaj secționale livrate de Alexiana se potrivesc la toate tipurile de garaje, inclusiv la cele de mici dimensiuni.

Așadar, acestea sunt ușile care își merită investiția, mai ales pe termen lung. Oferte incredibile, cu garanții extinse, regăsim doar la acest furnizor. Care sunt acestea, detaliem mai jos.

Ușile de garaj secționale sunt convenabile la preț

Poate că unele persoane și-ar dori achiziția unor uși pentru diverse anexe, cum ar fi garajul, dar nu știu de unde să le cumpere. Pe de altă parte, își pun și problema prețului. Însă, atunci când vorbim despre usi sectionale pentru garaj, prețul este calculat în funcție de dimensiunea ușii.

Ușile secționale pentru garaj de la Alexiana – cu pagina oficială Alexiana.ro – sunt mai mult decât ușile obișnuite. În sensul că au calități remarcabile de rezistență la factorii exteriori, dar nu numai. Se pot manevra ușor, fie prin telecomandă, fie manual și se integrează perfect în golul ușii.

Pe de altă parte, nici factorul estetic nu este neglijat, clienții dorindu-și nuanțe calde, plăcute sau varianta ușilor personalizate. Chiar și factorii acustic și cel termic sunt luați în considerare, izolarea din acest punct de vedere fiind asigurată.

Confecționate din oțel galvanizat, ușile secționale de garaj își păstrează aspectul de nou timp îndelungat.

Avantajele ușilor secționale sunt de neegalat

A avea posibilitatea să optezi pentru o ușă de garaj secțională este o oportunitate care nu poate fi ratată. Aceste uși au o serie de avantaje care le fac unice pe piața de profil. Vorbim despre uși care sunt perfect etanșe, în primul rând.

În al doilea rând, faptul că ele se deschid paralel cu solul este iarăși un alt avantaj. În felul acesta mașina poate fi parcată în fața garajului. Spațiul dinăuntru poate fi valorificat la maximum, fie că acesta adăpostește bunuri personale, fie diverse alte produse. Temperatura dinăuntru rămâne constantă și, deloc de neglijat este și rezistența lor în timp.

În interior nu se aud zgomote de afară, asta pentru cei care vor să lucreze în garaj în liniște. Și asta pentru că panourile au în interior spumă poliuretanică, care izolează fonic.

Garanții extinse oferite la achiziția unei uși secționale

Ușile de garaj secționale se potrivesc foarte bine și acelor spații mai mici. Ele mai au avantajul că pot fi proiectate în orice dimensiune cerută de client și având culoarea dorită. Acesta este un mod de armonizare cu decorul, de ce nu.

Echipa de la Alexiana oferă o serie de servicii gratuite clienților, așa cum ar fi  consilierea și măsurătorile pentru ușa de garaj. Se oferă, de asemenea, garanții extinse, transportul și montajul, dar și mentenanța sau service-ul asigurat.

Găsiți detalii despre aceste produse pe pagina oficială alexiana.ro.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like