Altecovent – ventilatie cu recuperare caldura pentru orice locuinta

0 Shares
0
0
0

Traim intr-un mediu tot mai poluat, iar acest lucru are efecte majore asupra sanatatii noastre. In ceea ce priveste aerul din interiorul unei locuinte, conteaza extrem de mult calitatea sa. Un aer stagnat, cu particule de praf, polen sau alte noxe ce intra pe geamul deschis, influenteaza iarasi atat sanatatea cat si starea de bine.

Oxigenul din casa trebuie sa fie cat mai curat, fiindca pot aparea dureri de cap, oboseala, astenia si multe alte probleme. Daca mai exista si umezeala la interior pot aparea igrasia si implicit mucegaiul, ce pot provoca afectiuni grave la nivelul plamanilor. Cei de la Altecovent te ajuta cu solutia ideala si anume ventilatia cu recuperare caldura.

Ce trebuie sa stii despre acest sistem

Sistemul de ventilatie cu recuperare caldura are la baza chiar aceasta denumire. Acesta transforma oxigenul din casa, filtrandu-l, fara a se pierde caldura din interior. Nu mai este cazul sa aerisesti casa in mod traditional, deschizand toate geamurile. Acest aspect este cu atat mai deranjant cand e perioada geroasa.

Deschizand geamul apare implicit si poluarea fonica, nu doar cea exterioara ce intra in locuinta. Iarna cresc automat facturile la gaz daca te decizi sa aerisesti, fiindca dureaza pana se incalzeste din nou in interior. Sistemul rezolva toate aceste probleme si aduce familiei aer proaspat, in fiecare moment al zilei. Accesand site-ul celor de la ventilatiecurecuperarecaldura.ro poti vizualiza toate sistemele disponibile.

Cat de mult conteaza tubulatura folosita

Cei de la Altecovent ofera atat sisteme cu recuperator caldura complete cat si componente ce nu se regasesc pe site. In functie de fiecare locuinta, ei pot oferi solutia personalizata pentru a se potrivi oriunde, pentru ca proiecteaza sisteme in functie de spatiul disponibil. Sistemele pentru care poate opta un client sunt sistemul radial sau ramificat.

In ceea ce priveste tubulatura pentru ventilatie folosita poate fi de doua feluri si anume rigida sau radial semiflexibila antibacteriana. Captuseala speciala impiedica formarea bacteriilor in interiorul tubulaturii ventilatiei. Cei de la Altecovent o folosesc in general pe cea din urma, deoarece are mai multe beneficii.

Sistemul de tubulatura ventilatie semirigid cu colector este mai usor si rapid de instalat, adaptabil in orice spatiu, are proprietati antibacteriene, antifungice si antistatice.

Este mai usor de curatat, pierderile de presiune pe conducta sunt mai mici, este mai silentios, aerul este distribuit uniform, costurile sunt reduse in comparatie cu alt tip de tubulatura. Nu necesita elemente de etansare in afara de garniturile de cauciuc, iar astfel nu exista pierderi de aer.

0 Shares
You May Also Like