Banda de alergat – eficienta sporita, confort maxim

0 Shares
0
0
0

banda de alergatVa doriti sa faceti miscare zilnic, dar timpul nu va permite sa va deplasati la o sala de fitness? Banda de alergat  reprezinta solutia optima pentru persoanele care vor sa faca miscare, dar timpul de care dispun pentru aceasta activitate este foarte redus. Fara a fi nevoiti sa va deplasati la o sala de fitness, banda de alergat va ofera eficienta antrenamentului zilnic in propria locuinta.

In alegerea benzii de alergat trebuie sa se tina cont de mai multi factori: greutatea utilizatorului, intensitatea antrenamentului, dimensiunile spatiului in care va fi depozitata etc.

Benzile de alergare se impart in doua mari categorii: magnetice si electrice. Pentru a veni in intampinarea persoanelor in varsta care doresc sa faca miscare sau persoanelor care urmeaza tratamente de recuperare in urma unor accidentari sau operatii, producatorii de aparate fitness produc benzile de alergat magnetice. Acestea intra in functionare in momentul in care persoana care utilizeaza banda impinge covorul benzii. Benzile de alergare magnetice nu necesita curent electric pentru a functiona, insa eficienta lor in antrenamentele de fitness este foarte redusa. Pentru mentinerea in forma si antrenamente zilnice producatorii recomanda benzile de alergat electrice. Acestea functioneaza cu ajutorul curentului electric, viteza si gradul de inclinare a suprafetei de alergat se regleaza electronic cu ajutorul butoanelor de pe consola sau de pe manere si dispun de sistem de amortizare pentru a preveni accidentarile in timpul alergarii.

Benzile de alergat sunt echipate cu programe special create pentru cresterea eficientei antrenamentului. Gamele de top ofera benzi de alergat ce sunt dotate cu display TV sau cu programe care functioneaza prin intermediul internetului si permit utilizatorului sa aleaga trasee renumite din intreaga lume (ex. Hawaii, New York, Paris, Londra etc.) pentru efectuarea antrenamentului. Cu ajutorul acestor echipamente antrenamentul devine interactiv si motivant.

Benzile de alergare  sunt recomandate indiferent de varsta utilizatorului, ocupa spatiu de depozitare redus datorita sistemului de pliere si se potrivesc.

0 Shares
You May Also Like