Bitdefender, un nou director

0 Shares
0
0
0

Catalin Cosoi-BitDefenderMihai Guran este noul director de vânzări al Bitdefender, un jucător important pe piaţa de antivirus, la nivel global. Guran o să coordoneze vânzările Bitdefender în ţară, dar şi-n străinătate. Guran a lăsat HP pentru Bitdefender.

Nu pot să spun că cei de la Bitdefender oferă cele mai bune soluţii antivirus, dar cu siguranţă nu sunt nici de aruncat. Eu unul folosesc Avast Free. Consider că atunci când nu furi, chiar nu ai nevoie de un antivirus plătit. Paginile web ce oferă fişiere piratate, dar şi unele siteuri de filme porno sunt principalele surse de infecţie cu viruşi. Şi pe Facebook se trimit viruşi, dovadă că primii mor cei curioşi. Prin tot felul de mesaje fabuloase, cei inocenţi sunt atraşi repede în plasă.

Deocamdată n-am nevoie de programele antivirus produse de cei de la Bitdefender. Consider că nu se merită investiţia, în condiţiile în care cei de la Avast oferă gratis o soluţie antivirus destul de bună. Asta aşa, ca să am şi eu un antivirus, că mare nevoie nu am de un asemenea soft.

0 Shares
You May Also Like