Brad artificial: 7 motive intemeiate pentru a-l prefera in locul bradului natural

0 Shares
0
0
0

Brad artificial: 7 motive intemeiate pentru a-l prefera in locul bradului naturalEste aproape timpul sa cumperi bradul de Craciun, sa-l alegi bine si mai ales sa-l transporti fara sa iti deteriorezi masina! Insa, cu un arbore artificial, nu mai exista probleme, totul se rezolva deodata. Iti explicam si de ce! In plus, brazii artificiali de Craciun arata senzational in acest an.

1) Nu-si pierde acele

Prin urmare, bradul artificial poate fi instalat de la sfarsitul lunii noiembrie si va fi intotdeauna perfect in dimineata de Craciun. Spre deosebire de bradul natural, nu va trebui sa aspiri in fiecare zi, mai ales daca animalul tau de companie se distreaza tarandu-se sub el si imprastie ace prin toata casa. Avantajul arborelui artificial este acolo, nu iti murdareste casa si covorul! Nicio problema pentru ca acest brad sa reziste acolo!

2) Ai mai multe optiuni

Fa-ti timp sa il cumperi pentru a-l adapta perfect la interiorul tau. Vei gasi brazi verzi traditionali, brazi pufosi mai moi sau brazi albi pentru o atmosfera polara. Avantajul copacilor artificiali este ca au o forma ingusta (mult mai ingusta la baza decat cei naturali). Deci, mai potrivit pentru un apartament sau un spatiu mic. Alege un picior foarte stabil pe care il vei ascunde cu o tesatura sau hartie.

3) Ramurile sale sunt mai regulate

Bradul artificial nu are gauri, ramurile sale sunt distantate in etape si este taiat uniform. Poti schimba ramurile pentru a impinge copacul pe un perete si, in plus, ramurile vor sustine greutatea unor decoratiuni putin mai grele, fara a se rupe.

4) Un pret de cost optimizat

Chiar daca arborele artificial ti se poate parea scump la inceput, va dura cel putin 10 ani. Acesta este timpul necesar pentru ca amprenta sa de carbon sa fie mai buna decat un copac natural, care va trebui eliminat odata cu incheierea sarbatorilor. Calculeaza in jur de 150 lei pentru un model de 120 cm, si putin mai mult pentru unul de 200 m. In timp ce pentru un copac natural care va dura doar 15 zile, este nevoie de 100 lei pentru 120 cm si 200-300 lei pentru un copac mai mare.

5) Este usor de transportat

Se poate cumpara intr-o cutie si se potriveste usor in masina, fara a o murdari! Este detasabil, ceea ce faciliteaza depozitarea in pivnita sau garaj. Dupa utilizare, ia masuri de precautie pentru a-l impacheta (o punga de gunoi se va descurca perfect) pentru a preveni depunerea prafului.

6) El este cu adevarat realist

Departe de copacii smulsi pe care ii cunosteam acum 10 ani, producatorii au imbunatatit foarte mult productia si acum, copacii falsi au un succes deosebit. Devine din ce in ce mai dificil sa-i demaschezi. Fereste-te, totusi, de modelele low-end vandute in targuri, chiar daca sunt frumos decorate.

7) Nu murdareste

Cu el, nici o pata de rasina in masina sau pe parchetul tau, nici umiditate pe sol cu ​​o baza de busteni din lemn. Nici urma pe peretii de care ramurile s-ar fi frecat. Nu ezita sa il stergi temeinic de praf, va fi ca nou.

0 Shares
You May Also Like