Care sunt pasii necesari pentru alegerea patului potrivit?

0 Shares
0
0
0
Care sunt pasii necesari pentru alegerea patului potrivit?

Atunci cand urmeaza sa cumparati un pat, cu siguranta trebuie sa luati o foaie de hartie si un creion, pentru a nota pe foaie unele detalii importante, care va vor ajuta sa alegeti patul potrivit de la Divani e Sofa.

Totul pare atat de simplu la prima vedere, pentru ca va ganditi ca accesati doar site-ul magazinului, si comandati patul ideal. Lucrurile nu stau insa chiar asa, pentru ca trebuie sa tineti cont de o serie de factori importanti, pentru a face alegerea corecta.

In cazul in care nu tineti cont de acesti factori, posibilitatea de a alege un pat care sa nu faca fata cerintelor, este una mare.

1. Masurati spatiul disponibil

Este foarte important sa va masurati spatiul, inainte de a accesa magazinul online, pentru a cumpara patul. Afland cat de mult spatiu liber aveti in dormitor, va va fi mult mai usor sa alegeti patul. Veti selecta sa vizualizati doar paturile care se incadreaza in cerintele dvs.

2. Stabiliti-va bugetul

Preturile paturilor sunt mai mici sau mai mari, si sunt influentate de diferiti factori. Puteti alege un pat mai putin costisitor daca nu aveti la dispozitie multi bani, sau puteti alege un pat de lux de la Divani e Sofa, daca va permiteti un pat de lux. Stabilindu-va insa bugetul inainte de a naviga pe site, va fi usor sa faceti alegerea potrivita.

De ce? Pentru ca in aceste conditii, veti vizualiza doar acele paturi care se incadreaza in bugetul dvs. Va fi mai usor de ales patul potrivit in aceste conditii.

3. Cadrul patului

Cadrul patului reprezinta un detaliu foarte important pe care trebuie sa il luati in considerare cand doriti sa cumparati un pat. Pentru a alege cadrul patului, aveti la dispozitie diferite solutii, insa cel mai indicat ar fi sa alegeti un pat care are cadrul din lemn masiv.

In comparatie cu restul materialelor, lemnul masiv este foarte rezistent, si cu siguranta un pat cu cadrul din lemn masiv si cu o saltea de cea mai buna calitate, va putea fi utilizat ani de zile.

4. Saltea

Salteaua patului este de-asemenea un detaliu demn de luat in considerare. Cand trebuie aleasa salteaua, exista diferite solutii, astfel ca puteti opta pentru o saltea din spuma cu memorie (aceasta este cea mai buna solutie in clipa de fata), sau pentru o saltea din burete, ori pentru o saltea cu arcuri.

Fermitatea saltelei este o caracteristica a acesteia, care depinde de materialul din care este fabricata. Cu siguranta nu doriti nici o saltea foarte moale, dar nici o saltea foarte tare. Din acest motiv, ideal ar fi sa alegeti o saltea din spuma cu memorie.

5. Stilul dormitorului

Ultimul factor amintit in acest articol, face referire la alegerea patului potrivit tinand cont de stilul de amenajare a dormitorului. In cazul in care celelalte elemente de decor din incapere sunt din lemn masiv, atunci veti avea nevoie de un pat in stil clasic.

Daca mobilierul este unul contemporan, atunci trebuie sa va indreptati atentia spre un pat care sa se incadreze perfect in decorul incaperii.

Dupa cum se poate vedea, acestea sunt cele mai importante 5 detalii de luat in calcul atunci cand trebuie sa cumparati un pat.

0 Shares
You May Also Like