Concursuri si Premii
Posted By Ovi Olaru

Castiga o cartela reincarcabila de 5e


un web mai frumosA venit vremea sa mai fac si eu un concurs. Am vazut ca prind la public majoritatea concursurilor ce sunt gandite bine. Nu vreau sa ma folosesc de participantii la concursuri pentru a castiga bani, asa cum fac cativa bloggeri din ograda. Au un mod tare scarbos de a promova produsele sau serviciile unei firme. Se folosesc de bloggerii mai mici, invitandu-i la concursuri pentru a castiga anumite premii. Prin aceasta metoda promoveaza firmele prin advertoriale, iar premiul o sa-l primeasca un singur blogger participant, ceilalti muncesc degeaba. Se pare ca merge treaba. Bloggerii ce participa la aceste concursuri s-au obisnuit sa se amageasca ca o sa castige premiul pus in joc, iar cei care se ocupa de organizarea acestor concursuri primesc bani pentru promovare. Asa ceva nu mi se pare corect. Eu nu as publica un advertorial fara sa fiu platit, ci doar sa fiu amagit ca o sa castig premiul cel mare.
Sa trecem la ale noastre… Asa cum apare si-n titlul acestei postari, premiul consta intr-o cartela reincarcabila de 5e, pe ce retea vreti voi.
Ce aveti de facut ?
Raspundeti la o simpla intrebare, pana-n data de 15.07.2013 . In data de 17.07.2013 o sa anunt numele fericitului castigator sau  numele  fericitei castigatoare.
Sa nu va mai tin in suspans, haideti sa va spun ce aveti de facut. Imi raspundeti la intrebarea : Ce ai face tu pentru un web (internet) mai frumos ? Am pus intrebarea asta deoarece am vazut ca pe net au aparut tot felul de tampenii ce strica imaginea tot mai frumoasa a mediului online din Romania. Au aparut din dorinta unor parveniti, a unor idioti ce vor sa produca bani cu ajutorul internetului. Cred ca m-am facut destul de inteles. Sunt curios sa vad ce ati face voi pentru un web mai frumos. Cu totii folosim interetul, pot sa spun ca ne-am indragostit de el si ca face parte din viata noastra. Am sau nu dreptate? Abia astept sa aflu parerile voastre. Nu uitati ca am pus in joc o cartela reincarcabila de 5euro. Daca sunteti pe abonament, puteti sa faceti cadou unui prieten cartela primita de dumneavoastra. Zic dumneavoastra deoarece eu imi respect mult cititorii. Ma, eu pentru voi scriu aproape zilnic!


View Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.