Concurs de Dragobete : Castiga un ursulet din plus

0 Shares
0
0
0

Azi, de Dragobete , v-am pregatit un concurs distractiv, zic eu. Ce trebuie sa faceti ? Lasati comentarii in care ne spuneti ce simtiti voi pentru persoana iubita. Autorul celui mai inspirat mesaj o sa fie premiat cu un ursulet din plus foarte dragut. Maine o sa anunt castigatorul sau castigatoarea. Acum sa ascultam o frumoasa melodie de Dragobete. Bafta la concurs !

0 Shares
3 comments
  1. Daca fiecare kilometru ar reprezenta un “Te iubesc!”, distanta in kilometrii de la mine pana la Bucuresti dus-intors este insuficienta pentru a-mi exprima sentimentele pentru ea. Deci ceea ce simt eu nu se poate descrie in cuvinte si ea este un biscuitel dulce si eu sunt dependent de biscuitei dulci. Ochisorii sai albastrii imi scriu “Te iubesc” pe cerul vietii mele!

    1. Un simplu te iubesc nu inseamna prea mult ,cu ocazia asta vreau sa-mi exprim iubirea pt iubitul meu in cuvinte chiar daca nu este ca in realitate,,,zilele mele alaturi de el sunt de neimaginat ma simpt atat de iubita,fericita si incalzita ,incat pot sa spun ca iubirea noastra sta in puf in fiecare zi si clipa din viata noastra…..El este fructul de care corpul meu are nevoie…IL IUBESC EXTREM DE MULT!!!!

  2. Dragostea nu se explica in cuvinte, ci se simte.
    Cu toate astea, pot spune ca-mi iubesc iubitul mai mult ca pe orice. Alaturi de el am trecut prin clipe minunate, dar mi-a fost alaturi si în cele mai dificile momente. Datorita lui ma simt implinita si iubita. El este singura persoana din viata mea care a reusit sa-mi readuca zambetul pe buze dupa o perioada foarte grea si pentru asta-i multumesc din tot sufletul. Niciodata nu am cunoscut o persoana atat de buna, de calma, de sufletista si de draguta. Simt ca alaturi de iubitul meu pot fi EU, fara sa fie nevoie sa ma prefac ca sunt altcumva, pentru ca el ma iubeste asa cum sunt!
    Infinitatea universului nu e suficienta pentru a-ti spune cat il iubesc!!!

Comments are closed.

You May Also Like