La ce se gandeste un student?

0 Shares
0
0
0

Lansez o provocare, punandu-va urmatoarea intrebare : La ce se gandeste un student ? Cel mai interesant raspuns o sa fie premiat cu un pachet de gazduire web (Beginner) pentru un an, oferit de NameBox.ro , noua denumire a Aciphosting.ro, una dintre cele mai bune firme de hosting din Romania.

Update 04.06.2012 : L-am desemnat castigator pe Lucian Mustata. Va multumesc tuturor participantilor. Ramaneti aproape, pregatesc noi surprize!

0 Shares
4 comments
  1. Un student se gandeste la gagici, la pc si in special la sex si bautura, dak as fi eu student m-as gandi la masini.Examenele nea !!!

  2. Raspunsul oficial (pe care m-am gândit sa-l dau când am vazut întrebarea) a fost, la fel ca si cele doua anterioare: sex. Dar asta probabil doar din preconceptia pe care oamenii o au despre studenti, ca viata lor este formata doar din sex, petreceri pâna dimineata si (uneori) sesiune.
    Mi-am dat însa seama ca înainte sa ajung la articolul asta ma gândeam la cu totul alte lucruri: proiecte de final de facultate, festivalul la care am fost prezentator si tocmai s-a terminat, licenta pe care o am de facut în urmatoarele 2 saptamâni si, poate cel mai important lucru dintre toate, persoana fara de care în ultimele 3 luni as fi dat chix în mai multe lucruri…

  3. am zis eu sex dar viata mea consta in universul meu iubita mea fara care nu pot sta nici o secunda deci fac si cand fac sex.

Comments are closed.

You May Also Like