Concurs : Ce parere aveti despre firmele de hosting din Romania ?

0 Shares
0
0
0

E foarte simplu. Cel mai bun raspuns primit o sa fie premiat cu un domeniu .info .Sunt foarte curios sa vad ce parere aveti despre serviciile oferite de firmele de hosting din Romania. Maine o sa anunt castigatorul.

0 Shares
6 comments
 1. Eu Am Avut Host La Xhost Si Am Fost Foarte Multumit De Hostul Meu Si In Plus Iti Ofera Reducere!

 2. Despre hostingul din Romania sunt multe de vorbit, iar atunci cand alegi un hosting e mai important decat orice. Am trainit experienta asta pe propria piele cand am avut hosting HostGator si intr-un final am hotarat sa mut blogul pe un server dedicat din Germania. Se vede diferenta.

  Am analizat foarte bine si ofertele de hosting din Romania pentru ca “se zice” ca e mai bine sa ai blogul gazduit in Romania daca te adresezi romanilor. Singurul serviciu pentru care asi fi optat ar fi fost Hostway, dar era mult prea scump pentru bugetul meu lunar (la traficul pe care trebuia sa il sustina, terbuiam sa aleg cel mai scump plans shared sau chiar un mic server dedicat).

  O alta optiune ar fi XServers, dar inteleg ca de cand au fost cumparati, suportul tehnic nu mai este ce a fost.

  Orice ar fi, cauta multe detalii despre suportul tehnic oferit si despre parerea mai multor clienti, inainte de a alege vreo firma de hosting din Romania.

 3. Inainte mi se parea ca cea mai proasta firma de hosting este KOG.RO dar, de fapt nu este asa! este foarte buna! si acum este POKFUN

 4. În primul rând trebuie sa sti pentru ce vei folosi hostul, dupa aceea cauti firma care îti ofera ceea ce vrei tu sau ceva apropiat. Nu in ultimul rând, comunicarea între firma de hosting si client este importanta. Aici o sa îl contrazic putin pe Gabriel Ursan deoarece cei de la xServers sunt foarte prompti pe suportul tehnic. Nu stiu când si de cine au fost cumparati, dar de fiecare data când am avut o problema nu a durat mai mult de 5 minute sa mi se raspunda la un mail chiar si în weekend dupa ora 01:00.

 5. Salut
  revin azi am reziliat la xservers si pentru trei luni de gazduire mi-au oprit din bani cat pentru noua luni.. adica la plata pentru 2 ani am platit 187ron iar pentru 3 luni mi-au returnat 119 ron…hahaha ce panarama!!!!

 6. Eu v-as recomanda Cloud-center.ro
  Sunt foarte ok, atat pe serverele de jocuri cat si pe web-host, suportul este rapid si foarte concret. Isi dau interesul ca sa iti rezolve problema.

Comments are closed.

You May Also Like