Ce elemente cheie se folosesc pentru SEO?

0 Shares
0
0
0

Ce elemente cheie se folosesc pentru SEO?Optimizarea pentru motoarele de cautare trebuie sa contina cateva elemente cheie ca sa poata fi eficienta. Nu putem spune ca aceasta este eficienta decat dupa ce site-ul nostru ajunge in fruntea clasamentului pe un motor de cautare. Esential este sa utilizam cat mai eficient aceste elemente in optimizarea site-ului.

Primul element il constituie continutul care bineinteles ca trebuie sa fie extrem de bogat. Cu cat continutul unui site este mai bogat, cu atat vor fi mai multi vizitatori pe site-ul dumneavoastra. De exemplu, daca aveti un site despre telefonie mobila atunci poti adauga tonuri gratuite si totodata software.

Un alt element cheie il reprezinta link-urile. Fara acestea nu poti avea succesul scontat, deoarece daca afla de site-ul dumneavoastra doar cativa prieteni nu poate avea sanse de reusita. Trebuie sa faceti in asa fel incat numeroase alte pagini de internet sa link-eze catre pagina dumneavoastra.

De asemenea, un element cheie care sa va duca site-ul in pozitii fruntase este reprezentat de Google PageRank. Chiar daca el nu mai este afisat public de catre Google, el ramane un indicator important, intern, al algoritmului de ranking. Acest PageRank se obtine exclusiv prin linkurile pe care siteul dumneavoastra le primeste de la alte siteuri.

Cu cat acesta este mai bun, cu atat veti avea mai multe click-uri. Grafica reprezinta un atu, existand numeroase persoane care vor parasi pagina doar pentru ca nu le-a placut combinatia culorilor. Nu toate persoanele cauta un continut bogat, unele navigand doar pentru a le trece timpul, dar si aceste persoane reprezinta o nisa care trebuie exploatata la maxim. Si pozitia in motoarele de cautare este importanta.

Extrem de importante sunt de asemenea gazduirea si domeniile. Tot timpul trebuie sa folositi un host de incredere, care are un serviciu suport clienti extrem de bine pus la punct, pentru ca la un moment dat veti avea nevoie de acesta. Trebuie sa verificati daca are o viteza corespunzatoare si nu prea are probleme cu caderile de server.

Cand va cumparati un domeniu ganditi-va foarte bine la numele acestuia. Aveti grija ca acesta sa contina in denumire ceva de ceea ce veti avea pe site. Cuvintele cheie sunt extrem de importante, indiferent de site-ul dumneavoastra. Unii zic ca doar cateva cuvinte cheie va pot aduce vizitatori pe site.

De obicei, este extrem de greu de intuit care sunt cuvintele cele mai cautate de oameni, dar veti putea incerca sa le ghiciti. Exista cateva unelte selectoare de cuvinte cheie, una dintre acestea fiind Google AdWords Keyword Tool. Acestea va pot ajuta sa gasiti cuvintele cheie ale site-ului dumneavoastra.

Pentru a putea urca in topul paginii trebuie sa tineti cont si de aspecte cum ar fi: alegerea unui hoster de incredere, verificarea erorilor in meta tags, etc.  Niciodata nu trebuie sa aveti in site link-uri spre o pagina care a fost banata de la motoarele de cautare.

In momentul alegerii unui hoster trebuie sa incercati sa aflati mai multe despre cei care va vor oferi spatiu. Bineinteles este foarte important sa nu linkati catre o pagina care gazduieste materiale fara drepturi de autor, tot ceea ce contravine legilor si bineinteles ar putea fi banat. Totodata linkurile de la acestia va pot cauza foarte multe neplaceri. Pentru a nu avea probleme de acest gen trebuie sa va asigurati inainte de a face o alegere.

0 Shares
You May Also Like
Ce avantaje obtii folosind Anstrex?

SeoCe avantaje obtii folosind Anstrex?

Stiai ca utilizand Anstrex iti poti imbunatati rentabilitatea investitiei cu formule revolutionare de oferta de afiliere, pentru ca…
Structura unui fisier Robots.txt

SeoStructura unui fisier Robots.txt

Conceptul si structura fisierului robots.txt au fost concepute acum mai bine de 10 ani, dar acesta este folosit…