Cum reuseste dezvoltatorul imobiliar sa-ti influenteze decizia de a cumpara?

0 Shares
0
0
0

Achizitia unui apartament nu este o decizie foarte usoara de luat. Subiectul este adesea cantarit si meditat luni de zile intr-o familie obisnuita avand in vedere faptul ca majoritatea romanilor nu detin mai mult de un imobil.

In aceste conditii un dezvoltator imobiliar Brasov are un rol destul de relevant in decizia pe care tocmai urmeaza sa o iei. Nu, acesta nu trebuie neaparat sa se intalnesca personal cu tine pentru a duce munca de convingere, nu acesta este rolul lui insa de cele mai multe ori modul in care dezvoltatorul se manifesta te influenteaza.

Ce incearca majoritatea oamenilor sa-ti vanda si ce ar trebui sa accepti?

In prezent tot mai multe companii care au la baza constructia de locuinte detin un puternic departament de marketing in spate iar angajatii nu dau importanta constuctiei si modului in care sunt realizate imobilele ci incearca sa-ti vanda o experienta, un feeling pe care il ai in momentul in care intri in casa.

Acest lucru poate diferi in functie de starea pe care o ai, iar speculantii din marketing stiu foarte bine cum pot sa puna in practica noi strategii de-a te atrage in cursa.

Maurer Imobiliare, unul din cei mai expansivi dezvoltatori imobiliari este un exemplu pentru intreaga tara. Romanul Simon Maurer, cu origini germanice a experimentat de mai multe ori atat falimentul cat si reusita, in diverse afaceri, cand a inceput insa sa lucreze in domeniul constuctiilor a facut tot posibilul pentru a ridica cele mai performante locuinte.

Nu s-a oprit la a le oferi persoanelor care ar fi urmat sa locuiasca in spatiile lui doar apartamente ci le-a oferit si altfel de utilitati: pe langa parcuri de distractie realizate din spatiu propriu si pe care nu a solicitat niciun tarif, Simom Maurer a mai realizat si biserici, spatii de concerte, receptii speciale dar si petreceri tematice unde erau invitati nu doar angajatii sai cât si persoanele care locuiesc in blocurile construite.

Maurer Imobiliare a preluat sloganul de “Constructorii de vise” deoarece visele nu le-a construit standard ci a intrebat fiecare viitor / client cum arata visul lui personalizat, din acest motiv, societatea pe care a realizat-o este una din cele mai bine vazute in tara in momentul de fata.

Dupa proiectul Avangarden 3 din Brasov, constructorii dezvolatorului Maurer s-au extins si in Sibiu unde au ales o locatie de vis pentru imobilele construite.

A promis mai putin si a oferit mai mult, aceasta este viziunea pe care afaceristul o are, inspirata ce-i drept de la un speaker motivational din zona municipiului Cluj, Lorand Soare Sasz.

A alege un proiect de apartament in care sa-ti traiesti restul vietii poate insemna mai mult decat a te gandi la tine in contextul in care astazi achizitionarea unui imobil reprezinta un proces indelungat iar acesta este predat ulterior copiilor.

Imbucurator este faptul ca Maurer Imobiliare iti ofera diverse metode da a-ti cumpara casa: in rate, all in one – cash, diverse transe etc.

0 Shares
You May Also Like