Spatiul perfect pentru orice business in Cluj il gasiti la Gold Park

0 Shares
0
0
0

Cei ce doresc sa isi deschida o afacere in Cluj au acum la dispozitie o agentie imobiliara de incredere, in cadrul careia activeaza o echipa de profesionisti gata sa ii ajute sa isi gaseasca locatia perfecta pentru un start de succes. Vorbim aici de Gold Park, agentia ce ofera solutii personalizate pentru fiecare client in parte.

Spatii comerciale

Daca sunteti in cautarea unui spatiu comercial, agentii de la Gold Park va pot ajuta in acest sens. Fie ca doriti sa il inchiriati sau sa il cumparati, acestia detin o baza de date cu sute de anunturi din care le vor selecta pe cele ce se potrivesc preferintelor si necesitatilor voastre.

Spatiile comerciale sunt destinate magazinelor, saloanelor de cosmetica, diferitelor clinici si lista poate continua in acest sens. E vorba despre acele proprietati situate in zone cu vad, care dau posibilitatea viitorilor clienti sa le descopere mai usor.

Vorbim de fapt despre afacerile ce presupun contactul direct cu publicul, asadar este foarte important ca locatia aleasa sa fie una la care acesta sa aiba acces rapid si usor.

Spatii de birouri

Tot pe site-ul goldpark.ro veti regasi proprietati perfecte pentru birouri, mai mici sau mai mari. Sunt o multime de business-uri ce aloca o proprietate separata pentru birouri, iar agentii de la Gold Park o pot gasi exact pe cea care se potriveste.

Optati pentru anunturile cu vanzari spatii birouri in cazul in care doriti sa personalizati spatiul asa cum va este necesar si daca nu doriti sa depindeti de proprietar pentru orice decizie pe care o luati in legatura cu acesta.

Aveti si varianta de a analiza anunturile ce cuprind inchirieri spatii birouri daca preferati sa achitati o chirie lunara si nu aveti disponibila suma necesara pentru a cumpara un spatiu corespunzator. Este vorba aici de cheltuieli lunare, insa avantajul este ca puteti oricand sa mutati locatia daca realizati ca nu e intocmai asa cum va doriti.

Spatii industriale

Aveti nevoie de o proprietate pretabila pentru a fi folosita drept depozit sau chiar fabrica? La aceeasi agentie imobiliara Cluj regasiti si anunturi in acest scop. Proprietatile sunt disponibile fie pentru vanzare, fie pentru inchiriere. La fel ca si pentru proprietatile de care am mentionat mai sus, agentii va pot pune la dispozitie variante diverse, potrivite pentru suprafata si compartimentarea de care aveti nevoie.

Terenuri

Doriti poate un teren pe suprafata caruia sa construti o proprietate personala pentru business-ul vostru? Regasiti si la aceasta categorie diverse anunturi de vanzare.

Date de contact Gold Park

Sediu: Calea Motilor, Nr. 94, Cluj-Napoca

Telefon: 0770 896 896

Site oficial: goldpark.ro

Email: office@goldpark.ro

0 Shares
You May Also Like