Erbicidarea din toamna este cu mult mai eficienta – gasesti erbicidele necesare la Nu Oricum

0 Shares
0
0
0

Nu stiu de cate motive ai nevoie pentru a intelege ca erbicidarea facuta toamna este cu mult mai eficienta decat cea de primavara. Inainte de a oferi cateva exemple concrete in acest sens, vreau sa iti spun ca Nu Oricum este magazinul online ce poate veni cu solutii pentru tine in acest sens: gasesti pe nuoricum.ro atat erbicide, cat si instalatii de erbicidat.

De ce sa erbicidezi din toamna?

Uite un exemplu concret cum ca erbicidarea de toamna este cu mult mai eficienta decat cea de primavara. Dupa cum vezi, resimtim cu totii astazi efectele negative schimbarilor climatice.

Fiecare an vine la pachet cu o serie de fenomene extreme: inundatii, seceta, variatii mari de temperatura intre zi si noapte si nu numai. Iernile sunt din ce in ce mai blande (motiv pentru care buruienile se pot dezvolta nestingherite), iar primaverile sunt bombardate de fenomenele extreme anterior enuntate.

Daca din luna martie si pana in mai pamantul este continuu umed, iti este imposibil sa erbicidezi, iar daca temperaturile de pe timpul zilei sunt cu mult mai diferite decat cele de pe timpul noptii, lucrurile se complica si mai mult. Te-am convins? Nuoricum vine cu solutii in acest sens – erbicide pentru diverse culturi de legume. Fiecare produs vine insotit de informatiile ce te intereseaza.

Productiile de cereale pot sa scada daca nu erbicidezi la timp!

Graul este una dintre cele mai cultivate plante din lume. Chiar si in Europa se intampla acest lucru, fiind o cereala ce face parte din alimentatia noastra curenta. In functie de graul pe care si tu il semeni, exista o anumita perioada in care trebuie sa faci erbicidarea.

De exemplu, la noi in tara cel mai cultivat este graul de iarna, cel pe care il semeni toamna. Atentie! Odata cu semanarea lui trebuie sa si erbicidezi – cat mai rapid posibil pentru a nu lasa buruienile sa apara si sa germineze pe timpul iernii.

Anterior am vorbit despre pamantul umed de primavara de pe urma inundatiilor si nu numai, ce te impiedica sa erbicidezi. Daca tu esti impiedicat sa erbicidezi, sa stii ca buruienile nu sunt impiedicate sa vegeteze. Din contra, o mare parte dintre buruienile comune din Romania adora umiditatea. Rezolva aceasta problema din timp pentru ca recolta ta de grau sa nu aiba scaderi semnificative de volum.

Ia legatura cu expertii in domeniu de la Nu Oricum pentru a beneficia de erbicide inalt calitative cu utilizari diverse. Ii poti contacta pentru comenzi la numarul de telefon 0787 603 417 sau prin e-mail: office@nuoricum.ro / comenzi@nuoricum.ro. Sediul lor se afla in comuna Baleni, judetul Dambovita, soseaua Bucuresti-Targoviste.

0 Shares
You May Also Like