Testeaza si apoi cumpara! Cu ce oferta unica vine Masatto

0 Shares
0
0
0

Daca exista o metoda antistres eficienta imediat, tu o meriti! Daca exista o sansa ca in viata haotica si pe ritm fast, asa cum traiesti la ora actuala, sa existe un echilibru, tu il meriti!

Este nevoie uneori de multa disciplina, de mult antrenament si mindset pentru a reusi sa tii in balans viata profesionala cu cea personala. Nu insa imposibil. Cand te simti bine parca lucrurile sunt mai usor de gestionat, nu-i asa? Descopera deci masajele profesionale, in programe scurte, compacte, de care te poti bucura in fotoliile de masaj by Masatto.

Masatto ofera ceva special si…ceva mai mult decat te astepti!

Masatto a devenit unic prin oferta ale sale oferte fotolii cu masaj. Cel care are ceva de demonstrat, pune accent pe practic si functional. Ei bine Masatto da liber testarii! Da, ai auzit bine. Cu siguranta stii deja ca fotoliile de masaj pot inlocui cu succes maseurii profesionisti. Iata cum reusesc fotoliile Masatto sa faca asta:

  • Gratie unor sisteme complexe, unele chiar unice in lume, sistem pantentat de masaj 35 sau 4D.
  • Datorita sistemului zero gravity, cel care pozitioneaza corpul la un unghi perfect pentru a fi masat si a resimti efectele masajelor mai bine. Nu maseaza superficial deci.
  • Sina de tip S si L pentru a oferi o pozitie perfecta pentru coloana.
  • Perne de aer si role incalzite care contribuie la eficienta masajelor.
  • Functie de masare a genunchilor, un alt atu unic, la fotoliul de masaj denumit Sirius din gama Masatto.

Acestea sunt doar cateva exemple din functiile pe care fotoliile de masaj de la Masatto le includ. Unele modele de fotolii de la masatto.ro, cum ar fi Dominus, ce este singurul fotoliu din lume ce maseaza 4D, emana ioni negativi, pentru a inspira aer purificat, curatat de praf, polen sau alti alergeni.

Testarea este gratuita!

Masatto dispune de 6 showroom-uri in tara. In Bucuresti o noua locatie a fost stabilita pe strada Erou Iancu Nicolae, nr. 97. Poti programa o vizita si implicit testarea, aici sau la domiciliu. O astfel de experienta implica zero costuri.

Va fi insa relevant pentru cum te simti, cum fac masajele acestea o diferenta in starea ta de bine, starea aceea de „ohh…”. Da, este ceea ce trebuie cand nivelul de oboseala a crescut, cand energia ta e la pamant si durerile de spate tot mai acute, intense si repetate zi de zi.

Descopera un altfel de lux, la Masatto! Testeaza orice tip de fotoliu de masaj din gama lor.

Contact:

+40 756 478 789

contact@masatto.ro

0 Shares
You May Also Like