Avantajele incalzirii prin pardoseala

0 Shares
0
0
0

Sistemele de incalzire prin pardoseala vin la pachet cu o multime beneficii pentru case si birouri. Cu siguranta stim cu totii ca este foarte confortabil atunci cand mergi cu picioarele goale pe podea iar aceasta este calda iarna, cand in mod normal ti-ar fi frig la talpi chiar si cu soseste groase, in cazul in care ar functiona centrala cu calorifere.

Cu siguranta insa, puteti sa va bucurati de acest privilegiu, puteti avea o casa incalzita perfect, si va puteti bucura de multe avantaje importante daca optati pentru automatizare Salus incalzire in pardoseala. Cititi pana la final, si cu siguranta puteti descoperi cateva motive intemeiate pentru a alege acest tip de incalzire in casele voastre.

Costuri mici de intretinere

Dat fiind faptul ca polipropilena este un material dur natural, are nevoie doar de foarte putina intretinere. Acest lucru se intampla atat in ceea ce priveste incalzirea prin pardoseala pe baza de apa, cat si in ceea ce priveste incalzirea prin pardoseala electrica.

Expertii in montaj PE este deosebit de important sa fie constienti de un detaliu deosebit de important: incalzirea prin pardoseala cu apa trebuie instalata in asa fel incat sa fie certificata conform BS EN 1264. Aceasta certificare este fiabila, iar specialistii in montajul incalzirii prin pardoseala care ofera acest serviciu, mai mult ca sigur veti vedea ca va ofera o garantie de cel putin 25 de ani.

Nivel crescut de confort

Casele care dispun de sisteme de incalzire prin pardoseala sunt considerabil mai confortabile in comparatie cu casele care nu dispun de acest sistem de incalzire. Acest lucru se datoreaza in primul rand sentimentului calduros pe care il simti in momentul in care ai picioarele goale (fara sosete), iar acestea sunt in contact direct cu podeaua (parchetul in mod special).

Un alt motiv pentru care este crescut nivelul de confort in aceste conditii, este atribuit unui profil de temperatura constant in jurul camerei.

Toate partile camerei, atata timp cat beneficiaza toate de acelasi sistem de incalzire, va vor pastra un climat echilibrat. Un colt al camerei in mod evident nu se va simti mai cald in comparatie cu celalalte si nici nu se va simti mai rece in comparatie cu celelalte colturi ale camerei, asa cum se intampla de exemplu cand incalzirea este oferita de calorifere.

Temperaturi controlabile

In cazul in care intreaga locuinta dispune de sisteme de incalzire prin pardoseala, atunci trebuie facuta neaparat precizarea ca nu toti locuitorii vor trebui sa suporte aceeasi temperatura.

Datorita unui termostat dedicat care poate fi achizitionat de la Salus Controls Romania, membrii familiei isi pot modifica temperatura din interiorul propriei camere in functie de propriile preferinte.

Cele mai multe calorifere care sunt prevazute cu supape termostatice in acelasi scop sunt de cele mai multe nesigure cu un control slab al temperaturii.

Compatibilitate cu majoritatea tipurilor de podea

Sistemele de incalzire prin pardoseala mai au un avantaj semnificativ, si anume ca sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de pardoseala. Acesta este nu real avantaj pentru ca nu trebuie aveti neaparat in casa diferite tipuri de pardoseli solide, cum ar fi printre altele piatra sau gresia pentru cele mai bune rezultate.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante beneficii cu care vine la pachet incalzirea prin pardoseala a locuintei. Cu siguranta este recomandat sa tineti cont de toate acestea, iar daca situatia financiara va permite, sa optati pentru acest sistem de incalzire a locuintei.

Trebuie sa aducem insa in discutie si faptul ca incalzirea prin pardoseala este mai scumpa la montare decat incalzirea conventionala. De aceea, multi sunt cei care desi isi doresc, renunta la ideea de a avea in casele lor, incalzire prin pardoseala.

0 Shares
You May Also Like