Ce poate face un designer profesionist pentru website-ul tau?

0 Shares
0
0
0

Ce poate face un designer profesionist pentru website-ul tau?Am dori sa incepem acest articol cu o intrebare foarte frecventa pe care am citit-o online: Ce poate face un web designer profesionist si tu nu poti? Aceasta este o intrebare pe care multi dintre clienti o pun si cu toate instrumentele, sabloanele si site-urile care fac publicitate acestor servicii, intrebarea este acum mai prezenta ca niciodata.

Cauti tutoriale online pentru webdesign? Intra pe Howdodesign.com!

Realitatea este ca multi oameni incearca sa investeasca multe ore in acest proces doar pentru a renunta la sfarsit. Raspunsul este simplu: Internetul este astazi cel mai activ si mai evoluat loc care a existat vreodata.

Actualizarile sunt facute in mod constant, noile tehnologii apar zilnic, noii inovatori creeaza lucruri noi in fiecare zi si noile tendinte par sa iasa de nicaieri. Daca nu aveti pe cineva care este constant implicat in acest proces 100% din timpul sau, este aproape imposibil sa obtineti un start cu toate aceste informatii, tendinte si idei.

In afara de aceasta, trebuie, de asemenea, sa va ocupati de multe alte probleme aparent fara legatura, dar acest lucru poate avea un impact profund asupra viitorului site-ului dvs. Puteti face un site minunat care functioneaza intr-adevar prost cu motoarele de cautare, astfel incat nimeni sa nu va gaseasca pe Google sau Bing.

Fara a putea analiza codul site-ului dvs. dintr-un punct de vedere al dezvoltatorului web, nu veti stii niciodata ce a mers prost. Puteti, de asemenea, sa faceti un site care arata excelent pe computerul dvs. doar pentru a afla ca apare teribil pe dispozitivele mobile sau ca nu este deloc optimizat  pentru mobil.

Dupa toate acestea, va trebui, de asemenea, sa stii ca ceea ce arata grozav pentru tine poate sa nu arate atat de bine sau chiar “ok” vizitatorilor si clientilor viitori.

Daca doriti cu adevarat sa abordati propriul dvs. site web, veti avea nevoie de mult timp sa invatati cum sa programati, ce limbaje sunt de utilizat, ce coduri de implementat si o multime de alte date, printre care si aplicarea corecta a marketingului. In acest moment va puteti intreba: ce va vinde mai bine, o brosura profesionista si plina de culoare sau un fluturas realizat de dvs acasa?

Ce sa facem atunci?

Daca sunteti o persoana cu mult timp la dispozitie si doriti cu adevarat sa invatati, puteti sa faceti propriul dvs. site. Aprofundati cateva studii despre Photoshop, codificare web si publicitate online si incercati.

Odata ce faceti toate acestea, va trebui sa studiati ceva mai mult, sa invatati mai multe lucruri si sa incercati din nou. In cele din urma, veti deveni un designer web cu experienta.

Dar, daca nu aveti timp si energie pentru a aborda aceasta problema, capul si atentia dvs. este doar la afacerea dvs., in loc de a face lucrurile pe cont propriu, atunci ar trebui sa le lasati pe mana unui profesionist.

Dar, cum ramane cu Wix si Squarespace si Homestead? In timp ce Wix, Squarespace sau Homestead sunt optiuni cu sabloane pre-facute care va vor ajuta cu siguranta sa va incepeti aventura online, ne pare rau sa va spunem ca nu este asa de simplu cum se spune in campaniile lor de publicitate si nu veti avea aceleasi rezultate pe care acestia le dau ca sigure. De ce nu?

Este evident ca aceste companii vor face foarte usor pentru orice persoana cu foarte putina experienta sa aiba site-ul propriu, insa totul se termina acolo.

SEO-ul pe care il puteti face pe aceste site-uri este foarte limitat si, de asemenea, trebuie sa stiti ca pe plan intern, asa cum ati bazat site-ul dvs. pe un sablon, vor exista literalmente mii de alte site-uri care cauta si se comporta exact ca al dvs., iar motorului Google nu-i place acest lucru.

0 Shares
You May Also Like
Ce avantaje obtii folosind Anstrex?

SeoCe avantaje obtii folosind Anstrex?

Stiai ca utilizand Anstrex iti poti imbunatati rentabilitatea investitiei cu formule revolutionare de oferta de afiliere, pentru ca…
Structura unui fisier Robots.txt

SeoStructura unui fisier Robots.txt

Conceptul si structura fisierului robots.txt au fost concepute acum mai bine de 10 ani, dar acesta este folosit…