Ce puteti vizita in zona Moeciu – Bran?

0 Shares
0
0
0

Ce puteti vizita in zona Moeciu – Bran?In cazul in care urmatoarea vacanta doriti sa o petreceti in Romania, cu siguranta zona Moeciu – Bran are sa va ofere multe experiente placute, asa ca puteti opta pentru cazare Brandeberg, iar apoi puteti sa vizitati imprejurimile.

Va recomandam aceasta solutie privind cazarea, pentru dupa o perioada stresanta la servici, cu siguranta va doriti sa aveti parte de relaxare, iar hotelurile din oras cu siguranta nu va ofera aceiasi liniste precum Pensiunea Brandenberg. In plus, decorul pensiunii cu siguranta va va impresiona.

Puteti de exemplu sa vizitati Pestera cu lilieci din satul Pestera, care se afla la o distanta de doar 5 kilometri de comuna Moeciu. Pestera se afla pe versantul estic al dealului Bisericii, in partea de N-V a platformei Branului, la altitudinea de 950 metri.

Castelul Bran, care este situat in apropiere de Bran si in imediata apropiere a orasului Brasov, este un monument national si este considerat totodata un important punct de reper in Romania. Castelul este situata la granita dintre Transilvania si Tara Romaneasca, pe DN73, si mai este cunoscut sub numele de “Castelul lui Dracula” fiind unul din multimea de locuri legate de legenda lui Dracula, iar aici putem aminti Castelul Poienari si Castelul Corvinilor.

Tinand cont de toate aceste detalii legate de Castelul Bran, este neaparat sa amintim faptul ca aici vin foarte multi turisti straini in fiecare an, insa si numarul turistilor romani care viziteaza castelul an de an este unul mare.

Cetatea Rasnov reprezinta un alt punct de interes din zona, iar despre aceasta putem spune ca este o cetate taraneasca veche din orasul Rasnov (judetul Brasov). Este una dintre cele mai bine pastrate cetati taranesti din Transilvania si trebuie neaparat sa stiti ca a fost construita in secolele 13-14 de catre locuitorii asezarii cu acelasi nume. Locuitorii acestei asezari au construit cetatea cu scopul principal de se apara impotriva atacurilor tatarilor.

Cheile Moeciului reprezinta un alt punct de interes din zona respectiva si sunt situate in apropierea localitatii Moeciu, la o distanta de aproximativ 8 km de Bran. Decorul acestei zone care este spectaculos si de o salbaticie aparte cu siguranta va va atrage, mai ales daca iubiti foarte mult natura. Cheile Gradistei se afla situate in apropierea localitatii Moeciu de Sus, si se fac remarcate datorita salbaticiei peisajului si a formatiunilor stancoase.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre obiectivele turistice din zona respectiva pe care le puteti vizita in cazul in care alegeti sa optati pentru cazare Brandenberg. De aici, puteti sa plecati intr-o vizita si in Brasov, oras care multe locuri interesante de vizitat, insa seara este indicat sa va intoarceti la Brandenberg.

Aici veti putea savura cele mai gustoase mancaruri traditionale romanesti si mancaruri specifice zonei. In plus, camerele rustice va vor ajuta sa va simtiti precum in povestile din carti.

Asadar, in cazul in care doriti sa aveti parte de o vacanta foarte placuta in Romania, cu siguranta este indicat sa vizitati zona Bran – Moeciu, unde va puteti caza la Pensiunea Brandenberg.

 

0 Shares
You May Also Like
De ce sa vizitezi Argentina?

TurismDe ce sa vizitezi Argentina?

Daca esti in cautare de excursii Argentina iti recomandam sa citesti acest articol. Exista destule motive pentru a…