Vapoarele de jucarie – piese pentru copii inteligenti! 

0 Shares
0
0
0

Una dintre cele mai mari dorințe ale părinților este ca micuții lor să fie inteligenți, astfel încât să poată deveni ceea ce își doresc. Tocmai de aceea, tot mai mulți părinți apelează la diverse jucării sau programe, astfel încât să dezvolte inteligența celor mici. Se știe că până la aproape 25 de ani, creierul nostru este exact ca un burete, învățarea desfăşurându-se mult mai ușor și mai rapid.

Pentru a obține acest lucru, mai ales în anii preadolescenței, vă recomandăm să apelați la vapoarele de jucărie, în special cele care pot fi asamblate. Însă, despre aceste jucării deștepte vom discuta în articolul de astăzi, astfel încât să vă formați o părere mult mai amplă despre impactul lor asupra copiilor.

Ce conține un astfel de pachet?

Acest gen de jucării sunt formate din peste 200 de piese, astfel încât să pună la încercare mintea și creativitatea copilului dumneavoastră. Piesele sunt realizate din plastic, astfel încât să fie ușor de manevrat de către copil, reducându-se în același timp și riscurile de accidentare prin tăiere sau zgâriere, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori.

Mai mult de atât, aceste piese pot fi vopsite și personalizate după bunul plac al micuțului, la finalul asamblării, în pachet regăsindu-se vopseaua și pensulele de care are nevoie, nefiind nevoie să vă ocupați special de acest lucru.

De ce criterii ar trebui să țineți cont?

Având în vedere că este un joc destul de complex, care solicită foarte mult copilul, recomandarea noastră este să ţineţi cont în primul rând de vârsta sa, fiind unul dintre jocurile adaptate unor vârste mai mari, de aproximativ 11 sau 12 ani. Încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită asupra felului de a fi al copilului, căci este foarte posibil ca acest joc să nu i se potrivească.

De asemenea, vă recomandăm ca acest joc să fie achiziţionat pentru băieţei, întrucât fetiţele manifestă un interes mai ridicat pentru păpuşi sau jucării de acest gen. În plus, aceste vaporaşe au un grad de dificultate destul de ridicat, necesitând multă răbdare atunci când este necesar ca piesele să fie asamblate.

În cazul în care achiziţionaţi produsul pentru un copil cu o vârstă mai micuţă, vă sugerăm să aveţi o atenţie mult mai ridicată atunci când copilul asamblează produsele, eventual să formaţi nava împreună, astfel încât să petreceţi mai mult timp unul în compania celuilalt. Cu siguranţă va fi mult mai palpitant.!

0 Shares
You May Also Like