In momentul in care locuiesti la bloc, in camara mai mult ca sigur ai un raft din lemn pe care asezi toate produsele pe care nu le vei pune la frigider. Un astfel de raft este ideal pentru depozitarea muraturilor, insa pe el se pot aseza si pungile de orez, pungile de faina, sau diferite alte produse.
Tot atunci cand locuiesti la bloc, poti sa mai ai un mic raft in balcon de exemplu, pe care poti sa depozitezi diferite produse, precum sculele electrice profesionale de exemplu, sau surubelnitele ori cheile.
Ei bine, atunci cand locuiesti la casa, lucrurile se schimba foarte mult, pentru ca ai mai mult spatiu la dispozitie, asa ca poti avea mai multe rafturi.
Atunci cand locuiesti la casa, cu siguranta ai o camara mult mai mare decat la bloc, in care poti avea unul sau doua rafturi pe care sa depozitezi muraturi sau diferite alte produse care se folosesc in bucatarie.
Tot atunci cand locuiesti la casa, poti avea o anexa a locuintei in care sa ai mai multe rafturi pe care sa depozitezi anumite produse. Tot intr-o anexa a locuintei poti avea rafturi pe care sa depozitezi fel si fel de cutii cu produse.
Atunci cand discutam despre rafturile pe care le poti avea intr-o anexa a locuintei, in mod evident discutam despre lemne realizate din lemn.
Aceste rafturi din lemn se gasesc de cumparat la magazine online si la magazine offline de specialitate, si pot avea preturi mai mici sau mai mari, in functie de dimensiuni, de model sau de calitatea lemnului.
Intr-o anexa a locuintei se poate folosi si un raft metalic, pentru depozitarea cutiilor sau pentru depozitarea mai multor borcane sau produse, de dimensiuni mai mici sau mai mari.
Un raft metalic este ideal pentru cei care locuiesc la casa, si daca au un garaj in care sa isi tina masina. De ce? Pentru ca pe raftul metalic se pot pastra chei cu care se lucreaza la masina, se pot pastra deasemenea sticle cu ulei de motor, antigel, lichid de parbriz, care vor fi la indemana soferilor.
Ei bine, in momentul in care vine vorba despre rafturi metaice, acestea se pot construi acasa, asa ca mai intai de toate trebuie sa te gandesti la dimensiunile raftului, trebuie sa faci niste calcule pentru achizitionarea materialelor, apoi daca ai un aparat de sudura la dispozitie poti incepe sudarea raftului.
Poti insa si sa iti cumperi un raft metalic, iar astfel vei scapa de lucru, insa vei cheltui destul de multi bani pentru achizitionarea raftului.
Asadar, dupa cum se poate observa, indiferent de faptul ca locuiesti la casa sau ca locuiesti la bloc, trebuie sa ai unul sau mai multe rafturi, pentru ca acestea sunt ideale pentru depozitarea mai multor tipuri de produse, si pentru depozitarea mai multor cutii.
Partea buna este ca poti sa gasesti atat rafturi din lemn cat si rafturi metalice, asa ca iti poti alege raftul sau rafturile pentru acasa in functie de buget, in functie de preferinte, dar si in functie de alte aspecte.