Ce trebuie să știi despre piscinele cu hidromasaj?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie să știi despre piscinele cu hidromasaj?Prima cadă cu hidromasaj a fost dezvoltată de Roy Jacuzzi în 1968, cu peste 50 de ani în urmă. Deținerea unui jacuzzi te avantajează de două ori mai mult: distracția unei băi cu spumă și efectele sale de întinerire.

Bulele de aer îți vor grăbi circulația sângelui, iar masajul cu apă va accelera fluxul sanguin. Te vei simți plin de energie și fără griji atunci când stresul reținut și durerile musculare dispar. Prin urmare, un jacuzzi este perfect pentru a te liniști și relaxa pe deplin.

Ce este o piscină cu hidromasaj?

O piscină cu hidromasaj este în esență o cadă de sine stătătoare cu jeturi de hidromasaj – de obicei 6 până la 8, iar unele căzi cu hidromasaj au până la 24 sau mai multe – în diferite locuri de fiecare parte a carcasei căzii.

Cada cu hidromasaj oferă o senzație de spa și te ajută să te relaxezi în confortul casei tale. Duzele sunt antrenate de apă sau aer. Jacuzzi este proiectat pentru o înmuiere mai terapeutică, iar jeturile îți masează corpul. Jetul puternic al unei căzu cu hidromasaj oferă un nivel de confort de neegalat de căzile tradiționale.

Piscinele cu hidromasaj sunt scumpe de întreținut?

O curățare rapidă face mai ușoară întreținerea unei piscine cu hidromasaj. (Este la fel de simplu ca și spălarea vaselor după cină.) Acesta ar trebui curățată imediat după ce o folosești. Începe când apa s-a scurs complet. În timp ce cada este încă caldă, straturile de murdărie și produsele cu săpun insolubil sunt îndepărtate cu ușurință.

Utilizează o cârpă curată și apă fierbinte cu detergent și apoi doar șterge cada. În plus, dacă urmezi recomandările producătorului pentru curățarea cu produsele speciale, nu te vei confrunta cu probleme de întreținere. Evită să utilizezi înălbitor atunci când cureți piscina, deoarece poate deteriora garniturile din plastic/cauciuc.

Există beneficii pentru sănătate în folosirea unei piscine cu hidromasaj?

Mai multe studii științifice au confirmat beneficiile pentru sănătate ale utilizării unei căzi cu hidromasaj. Unele dintre beneficiile pentru sănătate includ:

  1. Îmbunătățirea libertății de mișcare.
  2. Reduce anxietatea și stresul.
  3. Ameliorarea durerilor de spate.
  4. Ameliorează osteoartrita.
  5. Îmbunătățirea calității somnului.
  6. Pierde in greutate.
  7. Reduce inflamația.
  8. Scăderea tensiunii arteriale.
  9. Ameliorarea artritei reumatoide.

Piscina cu hidromasaj este prea zgomotoasă?

Piscina cu hidromasaj este mult mai silențioasă decât era acum câțiva ani. Piața spa de acasă este uriașă, cu mai multe progrese în tehnologia căzii cu hidromasaj.

Nivelul de zgomot al căzii cu hidromasaj este de aproximativ 71 de decibeli. Dacă zgomotul este o problemă serioasă, ai putea lua în considerare un model care îți oferă opțiunea unei locații la distanță a pompei.

Cumpără o piscină cu hidromasaj

FionaSpa oferă o varietate de căzi cu hidromasaj, precum piscina cu hidromasaj SwimSpa Amazon, cu o performanta impresionanta datorită echipamentelor tehnice de mare putere. De asemenea, combina o zona de hidroterapie cu o piscina conceputa pentru inot in contracurent. Fă alegerea potrivită pentru tine și casa ta!

0 Shares
You May Also Like