Cele mai populare tendințe de Crăciun 

0 Shares
0
0
0

Cele mai populare tendințe de Crăciun 
Deși decorarea casei de sărbători este ceva strict individual, există totuși, mai multe tendințe de Crăciun, care nu sunt nicidecum obligatorii, dar te pot inspira pentru propriul brad de Crăciun.

Nuanța clasică de roșu închis este una dintre culorile veșnice de Crăciun care nu plictisește niciodată. Pe lângă tonuri luminoase, poți utiliza nuanțe de roșu pentru a le combina cu unele culori netradiționale, altele decât albul și verde – cum ar fi mov, auriu și cireș (dacă preferi un design într-o singură culoare).

Tendințe de Crăciun –  Nuanțe saturate și multă sclipire

Nuanțele saturate sunt din ce în ce mai preferate pentru decorarea festivă din acest an, pe lângă tonurile pastelate. Roșu burgundi, violet și albastru regal – acestea sunt culorile care sunt din ce în ce mai prezente în decorațiunile bradului artificial de Crăciun, în combinație între ele sau cu alte culori.

Pe lângă tonurile mai strălucitoare, decorațiunile de Crăciun sunt dominate din ce în ce mai mult de decorațiuni sclipitoare – elemente metalice, pietre prețioase false, cristale și brocart.

Culori de Crăciun – verde proaspăt

Alături de roșu și alb, o altă culoare tradițională de Crăciun și Anul Nou este verde. Cu toate acestea, nuanțele pastelate sunt înlocuite treptat de tonuri verzi proaspete inspirate de natură, redând strălucirea tradiționalului Crăciun, înfășurat în verdeață. De la verde măr până la nuanțe care amintesc de kiwi copt – tonurile proaspete necesită timp pentru a readuce combinația clasică de roșu și verde.

Brazi artificiali de Crăciun – în tendința Crăciunului 2021-2022

Fără a fi nevoie să simți frigul de afară, zăpada artificială va contribui la atmosfera de iarnă din casa ta, chiar dacă afară nu ninge. Bradul artificial de Crăciun poate fi găsit gata decorat, nins pe vârfuri. Să știi care sunt toate tendințele pentru bradul de Crăciun 2021-2022 este avantajos. În primul rând ar trebui să începi cu alegerea unui brad artificial de Crăciun.

Decorarea unui brad de Crăciun este o tradiție străveche care este în continuare cea mai obișnuită și iubită de toată lumea, tineri și bătrâni. De fapt, nu există nimic mai magic decât să ai un brad frumos împodobit în casa ta, cu lumini, decorațiuni și în tendințele modei. Tendințele pentru sezonul 2021-2022 sunt brazii artificiali acoperiți de zăpadă, brazi cu ramuri verzi, cu umbre care fac arborele să arate ca un brad adevărat, brazi cu lumini încorporate.

Brad artificial de Crăciun – roz

Printre culorile moderne pentru Crăciunul 2021-2022 nu pot lipsi clasicul roșu, auriu și argintiu. Există, de asemenea, multe noutăți în nuanțe pastelate, cum ar fi: roz bomboane, bleu, lumină galbenă.

Pe lângă globuri, foarte moderne sunt florile și ghirlandele de diferite culori și materiale, variind de la cele de pâslă la cele de răchită. Bradul artificial de Crăciun alb este foarte popular anul acesta, și chiar și nuanțele verzi sunt la modă.

Pomul de Crăciun foarte elegant și sofisticat este total alb, ceea ce înseamnă copaci acoperiți de zăpadă, împodobiți cu bile albe și transparente, atât din plastic, cât și din sticlă. Poți alterna globuri albe cu cristale argintii și lumini albe strălucitoare pentru a recrea o atmosferă de gheață.

Dacă iubești albul, îl poți combina cu ușurință cu toate noutățile pastelate și multe altele, chiar și cu clasicul albastru, roșu, auriu și argintiu. Nuanțele de modă sunt neobișnuite, cum ar fi culorile puternice și strălucitoare, de fuchsia, galben lămâie, violet, verde fluorescent. Le poți alterna cu lanțuri de lumini colorate.

0 Shares
You May Also Like