Semnale ale scaderii acuitatii vizuale? Grande Optique vine in ajutorul tau

0 Shares
0
0
0

Scaderea acuitatii vizuale este o problema din ce in ce mai des intalnita la populatie. Doar ca cei mai multi spun ca au ochii obositi si ca au nevoie de odihna.

Insa, atata timp cat apar semne precum apropierea de ecranele digitale, tendinta de a  indeparta cartea atunci cand o citesti, ai o vedere incetosata sau lipsa unui contur clar al obiectelor aflate aproape, acestea nu mai sunt semne de oboseala si trebuie mers la un control oftalmologic.

Poti opta pentru clinica Grande Optique in acest sens, pentru ca ai parte de unele dintre cele mai bune servicii de optica medicala, cat si produse daca este cazul. Sanatatea ochilor este indispensabila pentru fiecare dintre noi si trebuie sa avem grija in permanenta de acest lucru. Cum putem face acest lucru? Prin trei pasi simpli, dar benefici.

  1. Mergi regulat la un control oftalmologic. Multe persoane merg la un control atunci cand au deja probleme destul de avansate cu vederea si nu o pot repara decat cu o purtare in permanenta a ochelarilor sau chiar sa ajunga la operatii. Este bine sa mergi din timp la un consult pentru a vedea daca au aparut probleme, chiar de la primele semne. Un control la timp iti poate salva acuitatea vizuala.
  2. Poarta ochelari de protectie. In cazul in care lucrezi mult in fata laptopului, citesti mult sau te uti la TV, cel mai indicat ar fi sa porti o pereche de ochelari de protectie. Acest lucru il poti face in urma unui consult oftalmologic. Sfat! Nu cumpara ochelari daca nu sunt de calitate si nu sunt certificati. Inclusiv cei de soare. Iti pot dauna mult mai mult si pot aparea complicatii in ceea ce priveste vederea.
  3. Poarta ochelari de soare atunci cand soarele este prea puternic. La fel ca si pielea, ochii sunt la fel de sensibili si pot suferi arsuri din cauza razelor de soare. Protejeaza-i la fel de mult la fel cum ai grija de pielea ta. Poarta o pereche de ochelari certificati.

Tu cand ai fost ultima oara la un control oftalmologic?

Pentru a-ti proteja ochii, implicit vederea, ai nevoie sa mergi la un consult de specialitate in cadrul unei clinici specializate si acreditate. Grande Optique este una dintre clinicile cu renume din Iasi, care vine spre publicul larg cu aparatura de ultima generatie pentru controale de inalta calitate si stabilire cu precizie a dioptriilor.

Totodata, detine un numar impresionant de modele de rame de ochelari de la unele dintre cele mai cunoscute branduri. Aici gasesti inclusiv ochelari de soare, lentile de contact, cat si ochelari de vedere, toate de aceeasi calitate inalta. Ai grija de sanatatea ochilor tai programandu-te la o consultatie specializata in cadrul clinicii acreditate Grande Optique.

0 Shares
You May Also Like