Cum sa incepi proiectul Smart Home?

0 Shares
0
0
0

Cum sa incepi proiectul Smart Home?Inceputul unei case inteligente depinde de trei lucruri: buget, timp si entuziasm. Sincer, puteti incepe Smart Home pur si simplu cumparand un produs inteligent, instalandu-i aplicatia si apoi adaugand incet noile produse inteligente.

In ultimii ani, asta au facut multi oameni. Intra in categoria casa inteligenta Salus Controls si cumpara cele mai bune termostate.

De exemplu, daca doresti sa testezi apele inainte de a intra complet cu crearea Smart Home, poti incerca sa implementezi modificari subtile cu anumite produse pentru a te familiariza cu manipularea componentelor unei “Case inteligente”.

Iti  recomandam sa incepi cu comutatoare inteligente sau cu celebrele incuietori inteligente,care sunt elemente simple de configurat care ajung sa faca o mare diferenta in gestionarea si securitatea casei tale.

Iti garantam ca iti vor placea rezultatele si mai tarziu, cu cat intri mai mult in lumea produselor inteligente sau a automatizarii locuintei, poti lua in considerare alegerea unui sistem central pentru gestionarea majoritatii produselor tale. Acest lucru poate insemna multe lucruri, daca doresti sa iti controlezi intreaga casa atat manual, cat si automat printr-o aplicatie de pe telefon sau tableta, poti alege un centru de control.

Sunt sanse sa te deciezi sa faci pasul cu unul dintre cele doua ecosisteme mari de case inteligente…

S-ar putea sa te intrebi  inainte sa decizi: care sistem de case inteligente este cel mai bun pentru ta?

Sistemul  al Amazon se numeste Echo, iar asistentul sau este Alexa,pe de alta parte Google se numeste Acasa, iar asistentul sau se numeste Asistent. Ei sunt cei doi mari, si cei mai multi oameni merg pentru Alexa vs Google Assistant dezbatere.

Ambele ofera difuzoare externe pentru asistentii lor si ambele ofera dispozitive cu afisaje. Alexa si Google Assistant sunt compatibile cu o gama larga de alte gadgeturi si sunt, de asemenea, foarte intuitive pentru incepatori.

Ambele sunt bune, iti sugeram sa explorezi ambele sisteme pentru a le revizui functiile si a o selecta pe cea care functioneaza cel mai bine cu stilul tau.

Acum, inainte de a construi o casa inteligenta

Dupa ce ai selectat sistemul de control ales de tine, ce urmeaza? O modalitate buna de a incepe sa iti transformi casa intr-o casa inteligenta este sa alegi o categorie de articole de acasa si apoi sa cauti produse care functioneaza cu asistentul pe care l-ai ales.

Cele mai populare categorii in casele inteligente sunt aparatele de bucatarie, monitoarele pentru copii, camerele, soneria, gradinile, iluminatul, retelele, sistemele de securitate, difuzoarele si termostatele.

Deci, un pas bun este sa sapi intr-una dintre ele, sa vezi ce se potriveste cel mai bine vietii tale si apoi sa verifici daca functioneaza cu Amazon Alexa, Google Assistant sau sistemul ales de tine.

Puteti incepe cu ceva util care iti va aduce securitate si confort in casa,  cum ar fi o incuietoare inteligenta , un termostat inteligent sau poti avea grija de automatizarea luminii din casa ta. Indiferent de alegere, vei gasi ca atunci cand faci primul pas in automatizarea casei tale, nu vei putea astepta sa poti rula si adauga la casa ta.

0 Shares
You May Also Like