Cele mai bune 4 aplicatii antivirus pentru Android!

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune 4 aplicatii antivirus pentru Android!Aplicatiile antivirus Android sunt inca unul dintre cele mai populare tipuri de aplicatii pe Android. In general, nu aveti nevoie de o aplicatie antivirus daca va jucati in siguranta, descarcati aplicatii din Magazin Play si pastrati setarile de securitate activate.

Cu toate acestea, sunt cei carora le place sa faca o plimbare pe partea salbatica si sa nu faca acele lucruri. Exista o multime de aplicatii antivirus foarte proaste acolo. Chiar daca aceste aplicatii nu sunt necesare, este bine sa stiti cele sigure care nu sunt rele.

Iata cele mai bune aplicatii antivirus si aplicatii antimalware pentru Android. Un ultim lucru de remarcat este faptul ca multe aplicatii antivirus pe Android nu fac literalmente nimic sau fac o treaba foarte proasta.

  1. ExpressVPN

ExpressVPN este una dintre cele mai sigure marci din industria retelelor private virtuale si asta pentru un motiv intemeiat. Este foarte rapid si extrem de sigur, deoarece aveti o retea sigura cu SSL cu criptare pe 256 de biti si, obtineti acest lucru, latime de banda si viteza nelimitate.

ExpressVPN are servere in 94 de tari (inclusiv Hong Kong, Taiwan, Japonia si altele) in mai mult de 145 de locatii din intreaga lume, asa ca va exista intotdeauna o locatie pentru tine pentru a iti oferi cea mai buna experienta posibila.

De asemenea, serviciul are chiar si servere stealth in Hong Kong. Trebuie sa se sustraga in mod specific GFW. Nici macar nu arata ca foloseste un VPN! Cumpara si o husa Xiaomi pentru telefonul tau!

  1. Avira

Avira este una dintre cele mai noi aplicatii antivirus in termeni comparativi. A crescut destul de repede in ultimul an. Aplicatia vine cu elementele de baza, inclusiv scanarile dispozitivelor, protectia in timp real, scanarile externe ale cardurilor SD si multe altele.

Unele alte caracteristici includ asistenta antifurt, scanare a confidentialitatii, liste negre si chiar functii de gestionare a dispozitivelor. Este mult mai usor decat aplicatii precum Norton si altele. De asemenea, este relativ ieftin si exista o versiune gratuita daca aveti nevoie de ceva de baza.

  1. AVG Antivirus gratuit

AVG este un alt nume important in aplicatiile antivirus. De fapt, este practic acelasi lucru cu AVAST. AVAST a cumparat de fapt AVG in 2016. Prin urmare, experienta este similara in ambele aplicatii antivirus.

Puteti sa va scanati telefonul si sa gasiti potentialele vulnerabilitati in acelasi mod. Aceasta aplicatie are urmarire antifurt prin Google Maps, dar nu are disponibilitatea unui firewall inradacinat precum AVAST. Prin urmare, acestea sunt suficient de diferite pentru a fi produse diferite.

Aveti grija la functiile de acceleratie ale telefonului, deoarece acestea nu functioneaza ca de obicei. Nu stim de ce aplicatiile antivirus pastreaza astfel de gunoi in aplicatii.

  1. Antivirus gratuit Bitdefender

Bitdefender Antivirus este una dintre putinele aplicatii antivirus gratuite. Nu s-au schimbat multe de-a lungul anilor. Ofera o functie de scanare de baza, o interfata simpla, performanta rapida si fara configuratie. Acesta este minunat pentru nevoi super de baza.

Tot ce face este sa scaneze lucrurile si apoi sa stea acolo si sa astepte sa scaneze din nou lucrurile. Exista o aplicatie Bitdefender mai mare si mai profunda. Cu toate acestea, credem ca acesta este cel mai bun pentru cei care doresc doar ceva simplu. De fapt, este gratuit si fara achizitii sau abonamente in aplicatie. Cu toate acestea, exista publicitate.

0 Shares
You May Also Like