Copiatoare în Timişoara

0 Shares
0
0
0

printtech-copiatoare in timisoaraUn copiator realizează copii pe hârtie obişnuită, a documentelor sau fotografiilor. Xerox este o firmă cu renume în domeniul copiatoarelor, inventând ultimul copiator. Compania americană Xerox are vânzări de circa 15, 9 miliarde de dolari, în fiecare an. Cuvântul xerox a intrat şi-n dicţionarul limbii române, făcând referire la copiatoare, fotocopiatoare.

În Timişoara, de vânzarea de copiatoare se ocupă PrintTech, fiind convinşi că cele mai bune copiatoare sunt cele produse de compania japoneză Konica Minolta, companie ce a luat naştere în anul 2003. Konica Minolta produce aparate pentru birou, aparate de optică medicală, dar şi aparate de măsură.

Compania Konica Minolta o să participe la târgul de tipar digital Ipex 2014, la Londra, în perioada 24 – 29 martie. La acest târg se va discuta despre industria tiparului, în mare parte despre adaptarea companiilor din acest domeniu, conform noilor schimbări. Konica Minolta o să prezinte la Ipex, 12 echipamente noi, care vor lucra live, acoperind diverse domenii. Vedeta o să fie tiparul digital inkjet de format B2, KM-1. Acest echipament este capabil să ajute companiile să se dezvolte, efectuând producție comercială, ambalaje, tipărire de documente, etichete și fotografii, materiale corporate, wide format, on demand (la cerere), direct mail.

În România, cele mai multe vanzari copiatoare alb-negru , fără doar şi poate, sunt efectuate în Timişoara de către compania PrintTech, companie ce activează din anul 1994, acumulând bogate cunoştinţe în domeniul echipamentelor de birou. Printtech importă echipamente de birou, încă din anul 2002, rezistând pe o piaţă destul de nesigură. Implementarea echipamentelor de birou, în prezent reprezintă o joacă pentru Printtech, învăţând mult din experienţa colaboratorilor din străinătate. De la încărcări cartuşe Timişoara, până la oferirea copiatoarelor necesare, Printtech oferă cele mai bune soluţii, la cele mai bune preţuri.

0 Shares
You May Also Like