Cum alegi lustrele pentru casa ta?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi lustrele pentru casa ta?Cu siguranta in momentul in care nu te mai simti foarte confortabil in locuinta ta, trebuie sa vii cu ceva nou, cu ceva care sa te determine sa fii fericit acasa la tine.

Tocmai de aceea, ideea unei reamenajari totale a locuintei ar fi una foarte buna, insa in aceste conditii ar trebui sa dispui de un buget destul de mare.

Cu siguranta totul poate incepe de la zugravirea peretilor, dupa care poate continua cu inlocuirea parchetului, inlocuirea obiectelor de mobilier si inlocuirea accesoriilor din fiecare incapere a locuintei.

Pentru ca totul sa arate si mai frumos iar locuinta ta sa arate impecabil, ai putea sa treci pragul unui magazin lustre, si sa cumperi cateva lustre pentru locuinta ta.

In aceasta situatie, in mod evident va trebui sa tii cont foarte mult de fiecare incapere a locuintei tale pe care iti vei dori sa o echipezi cu lustra.

De exemplu, pentru hol va trebui sa alegi lustra in functie de stilul holului dar si de dimensiunea acestuia. In conditiile in care ai un hol mare si elegant, poti sa iti indrepti atentia spre o lustra sofisticata, un fel de candelabru care sa ii ofere holului eleganta si prestanta meritata.

In schimb, daca holul casei tale este unul mic si intunescos, atunci ai face bine sa iti indrepti atentia spre o lustra mai mica, in culori deschise. Ai putea sa mai optezi si pentru 2 plice montate pe pereti.

Pentru bucatarie, ai putea sa iti alegi deasemenea o lustra, iar aici ar trebui sa tii cont de modul in care iti este amenajata bucataria si de stilul ales. In functie de aceste doua aspecte vei putea sa alegi o lustra care sa ti se potriveasca.

Vei putea opta de exemplu pentru o lustra pictata manual cu fel si fel de imagini, sau vei putea opta deasemenea pentru o lustra eleganta si moderna de dimensiuni mari, daca ai o bucatarie foarte spatioasa.

Pentru dormitoare, indiferent ca discutam despre dormitorul tau si al sotiei tale sau cel al copiilor, trebuie precizat faptul ca ideala ar fi alegerea unei lustre simple si de dimensiuni reduse. Alegerea lustrei va trebui facuta in functie de stilul in care este amenajat dormitorul, insa ideal ar fi sa optezi pentru culori cat mai neutre sau cat mai naturale.

Ei bine, in ceea ce priveste livingul, tinand cont de faptul ca in aceasta incapere se petrece cel mai mult timp din decursul unei zile, iar musafirii sunt invitati de fiecare data in living, cu siguranta lustra pentru living este extrem de importanta. Aceasta va trebui sa aiba un aer mult mai sofisticat decat toate celelalte lustre.

Lustra pentru living trebuie sa fie mult mai mare decat cea pentru bucatarie sau pentru dormitoare, iar in cazul in care in living ai si zona de dining, atunci ar fi indicata montarea unei lustre si pentru zona respectiva.

Asadar, atunci cand vrei sa aduci o schimbare majora locuintei tale, trebuie sa te ocupi de o reamenajare totala, si poti opta chiar si pentru cate o lustra in fiecare incapere, pentru ca totul sa fie schimbat.

0 Shares
You May Also Like