Cum s-a vindecat Vanessa Youness Amal de scleroza multipla?

0 Shares
0
0
0
Cum s-a vindecat Vanessa Youness Amal de scleroza multipla?

Pentru orice persoana, sa afle ca sufera de scleroza multipla, cu siguranta nu este usor. Aceasta este o boala grea despre care medicina alopata in continuare sustine ca nu are leac, deci va dati seama cat de greu este pentru cineva sa afle ca se confrunta cu o boala fara leac.

Acest diagnostic a fost primit si de catre doctorita Vanessa Youness Amal, care se specializa pentru a deveni medic chirurg. Ea a privit insa altfel lucrurile cand a aflat ca are scleroza multipla.

Scleroza multipla (SM) este o afectiune a sistemului nervos central, care interfereaza cu impulsurile nervoase din creier, maduva spinarii si nervii optici. Se caracterizeaza prin scleroza un cuvant grec care inseamna cicatrici. Aceste cicatrici apar in interiorul sistemului nervos central si in functie de locul in care se dezvolta, se manifesta in diverse simptome.

Se spune ca la nivel mondial exista pana in clipa de fata peste doua milioane de diagnosticate cu aceasta boala grava. Majoritatea oamenilor sunt diagnosticati intre 20-40 de ani, dar scleroza multipla poate afecta si persoanele mai tinere si mai in varsta. Aproximativ de trei ori mai multe femei au aceasta boala decat barbati.

Conform medicinei alopate, in clipa de fata nu exista un tratament cunoscut pentru scleroza multipla care are simptomele variate si imprevizibile, in functie de care parte a sistemului nervos central este afectata si in ce masura.

Nici doua cazuri de SM nu sunt aceleasi si nici simptomele la fel, pentru ca acestea difera in functie de locul in care leziunile SM se dezvolta. Cele de pe creier si maduva spinarii, nu se pot manifesta in mai multe moduri diferite.

Va spuneam ca doctorita Vanessa Youness Amal a privit altfel lucrurile in momentul in care a aflat ca are aceasta boala. A ales sa cerceteze pentru a depista care sunt cauzele care duc la aparitia bolii. Doctorita Vanessa Youness Amal, a fost sprijinita de catre presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie, doctorul Stefan Stangaciu in intreg drumul spre vindecare.

Dat fiind faptul ca a respectat protocolul sau de tratament, care a fost aplicat cu disciplina chirurgicala, doctorita Vanessa Youness Amal, in ciuda faptului ca nimeni nu credea ca este posibil acest lucru, a reusit sa se vindece “fara tratament”, de o boala considerata fara leac. Deci, dr.  Vanessa Youness Amal este dovada vie a faptului ca exista miracole si in zilele noastre.

Si pentru ca doar oamenii buni fac fapte bune, iar Vanessa Youness Amal este un om cu suflet mare, a ales sa ajute persoanele care sufera de aceasta boala, sau de alte afectiuni grave.

Bolnavii de scleroza multipla pot beneficia de numarul mare de tratamente alternative, dar si de diferite proceduri terapeutice, in cadrul Clinicii YOUness, care a fost deschisa de catre dr. Vanessa Youness Amal, in anul 2016, cu scopul de a ajuta si alti pacienti bolnavi de scleroza multipla sa se vindece.

Vanessa Youness Amal, a scris alaturi de medicul sau salvator si o carte („Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”), care a fost lansata in data de 4 iunie 2019. Cartea are menirea de a salva vieti, si de a-i ajuta pe cei bolnavi sa isi regaseasca puterea de a lupta cu boala.

In carte este prezentat pas cu pas tratamentul urmat de catre dr. Vanessa Youness Amal, pentru a se vindeca de aceasta boala grava.

0 Shares
You May Also Like