Cum sa te mentii in forma in timpul unui turneu

0 Shares
0
0
0

Este un fapt frecvent trecut cu vederea de catre muzicieni acela ca un turneu poate fi daunator pentru sanatatea lor. Un astfel de eveniment se preteaza la obiceiuri nesanatoase, de la faptul ca nu dormi suficient pana la a nu primi suficiente bauturi non-alcoolice.

Daca ideea unui regim sanatos ar putea suna cumva distractiv pentru prima data, cu cat sunteti mai mult pe drum, cu atat mai importanta devine, mai ales daca trupa ta intentioneaza sa mearga in turnee viitoare si vreti sa fiti in forma maxima astfel incat sa puteti livra spectacole memorabile.

Din pacate, acest regim poate deveni o provocare in timpul unui turneu, cu atat mai mult cu cat nu aveti bani pentru a lua cu voi antrenori personali si bucatari ca muzicienii de renume.

Bea apa – Apa merita un loc de cinste pe drum si ar trebui sa fie cel mai bun prieten in orice turneu. Nimeni nu spune ca trebuie sa bei numai apa, dar asigura-ti un minim in fiecare zi.

Ai nevoie de apa pentru a furniza cele mai bune performante, mai ales daca esti cantaret la voce, si, de asemenea, ai nevoie de apa pentru a lupta impotriva deshidratarii si a greturilor, durerilor de cap si sentimentelor precum mahmureala generala care vin impreuna cu ele.

Dormi suficient – Nu exista niciun substitut la somn pentru o sanatate buna. Corpul tau are nevoie de el pur si simplu. Dormitul si turneele nu co-exista usor in cazul celor mai multi muzicieni, dar exista unele lucruri pe care le puteti face pentru a inclina balanta in favoarea ta.

Pentru inceput, investeste in dopuri de urechi, utile si atunci cand dormi in masina si aunci cand vii de la o petrecere. Apoi, investeste in camere de hotel confortabile.

In primele turnee, trupele nu isi pot permite intotdeauna o camera de hotel in fiecare noapte, dar rezerva o camera linistita, cu un pat confortabil cel putin o data la cateva nopti.

Asa vei combate dormitul intr-o duba si pe canapelele din baruri. Amintiti-va ca de fiecare data cand cineva va ofera un loc de cazare inseamna, cel mai probabil, ca va dori sa si petreceti impreuna, ceea ce poate fi distractiv, dar nu in fiecare noapte. Somnul conteaza cel mai mult.

Fa alegeri alimentare inteligente – Fast-food-ul se potriveste in turnee, dar incercati sa optati pentru alimente care va vor oferi o nutritie reala chiar si atunci cand sariti unele mese.

Lasa cartofii prajiti pentru a primi un sandwich la gratar, incercati si o salata, iar cand te nimeresti intr-un magazin, in loc de bomboane si chips-uri, apuca unele fructe aronia proaspete pentru o gustare intre mese. Digestia va va multumi.

0 Shares
You May Also Like